Montse Mindan forma part de la candidatura de Junts+Puigdemont per Catalunya

Montse Mindan acompanyada del cap del llista per Girona de Junts, Salvador Vergés, i membres de Junts per Roses

L’exalcaldessa de Roses, Montse Mindan, integra la llista per Girona encapçalada per Salvador Vergés a les eleccions al Parlament del pròxim 12 de maig

La ex-alcaldessa de Roses, Montse Mindan, acompanyarà al President Puigdemont i al cap de llista per Girona de la candidatura Junts+Puigdemont per Catalunya, Salvador Vergés, a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 12 de maig.

Des de Junts per Roses, “valorem de forma molt positiva que s’hagi tingut en compte a Montse Mindan per participar en aquesta candidatura, aportant tota la seva experiència i defensant els interessos de la Vila de Roses i de Catalunya”.

El cap de llista per Girona, Salvador Vergés es va desplaçar fins a Figueres el passat dimarts, dia 9 d’abril, per presentar-se i donar a conèixer els principals trets del programa electoral davant el conjunt de la militància.

Junts per Roses encara les properes eleccions amb molta il·lusió i amb l’esperança que el resultat electoral permeti la restitució del President Puigdemont al capdavant de la Presidència de la Generalitat amb l’objectiu d’aconseguir la plena sobirania de Catalunya i millorar la gestió que s’està duent a terme de la Generalitat.

Exit mobile version