Montse Mindan lliura els premis del Concurs de Fotografia del Patrimoni Comarcal

Concurs de Fotografia del Patrimoni
Els premiats, amb el trofeu a la mà amb els representants polítics, Joan Heras, Montse Mindan i Quim Felip

Un total de 700 euros més el corresponent trofeu se’n van repartir entre els tres primers classificats del concurs de fotografia

Concurs de Fotografia del Patrimoni
Els premiats, amb el trofeu a la mà, amb els representants polítics, Joan Heras, Montse Mindan i Quim Felip

En un acte que es va celebrar divendres a la tarda a la sala d’exposicions del Consell Comarcal es va portar a terme el lliurament dels premis del 19è Concurs de Fotografia del Patrimoni, organitzat per la màxima institució altempordanesa, i que enguany ha tingut com a temàtica els cellers de vi i els trulls d’olis establerts als municipis de la comarca.

Així, Montse Mindan, en la seva qualitat de vicepresidenta del Consell Comarcal, Quim Felip, també com a vicepresident, i el conseller comarcal de Cultura, Joan Heras, van lliurar els 400 euros i el trofeu corresponent al primer premi, a Artemi Bellés, veí d’Espolla, per la seva instantània ‘Or líquid’.

Els 200 € i el trofeu del segon premi li van entregar al figuerenc Xavi Toral, per la fotografia ‘Celler de Peralada. I Miquel Planells, de Banyoles, per la imatge ‘Celler Coll de Roses’ va rebre dels representants del Consell Comarcal de l’Alt Empordà els 100 euros i el trofeu corresponents al tercer premi.

Totes les obres presentades en aquesta dinovena edició del Concurs de Fotografia del Patrimoni romandran exposades al seu del Consell fins al proper 14 de novembre, sent l’horari de visita durant l’obertura al públic de les oficines de la institució, és a dir, de 9 a 14 hores.