Montse Mindan mai caminarà sola

Montse Mindan

Vilatans de Roses acompanyaran dimecres a l’alcaldessa Montse Mindan als jutjats de Figueres on ha de declarar dimecres per la seva col·laboració l’1-O

Montse MindanL’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha estat citada a declarar als jutjats de Figueres com a investigada per desobediència i col·laboració durant la celebració del referèndum de l’1d’octubre.

Això serà aquest proper dimecres a les 9:30 hores, al Jutjat d’Instrucció nº 1. Per aquest motiu, la secció local de Roses de l’Assemblea Nacional Catalana vol donar tot el seu suport a Mindan, la primera alcaldessa de tota Catalunya que ha de declarar en un jutjat d’Instrucció amb motiu de la celebració del referèndum.
I per això “organitzem autocars per facilitar el transport als jutjats de Figueres per estar amb l’alcaldessa fins que acabi la seva declaració en senyal que mai caminarà sola, perquè aquesta denuncia no és un atac només a la seva persona, sinó a tota la societat   ”, ha afirmat el coordinador de Roses per la Independència, Ramon Dachs.

L’autobús, o autobusos, depenen de les reserves que es facin, sortiran a les 8:30 hores des del pàrquing de la Ciutadella, el mateix des d’on se surt per anar a Barcelona a celebrar la Diada  Nacional de Catalunya.

Tots els interessats en donar suport a l’alcaldessa de Roses poden trucar al telèfon 646 539 219 (Ramon).

El bitllet per anar en autobús fins a Figueres no té cap preu definit, “però si que demanem és la voluntat de totes aquelles persones que vinguin per ajudar a pagar-lo”, ha explicat Dachs.