Montse Mindan reelegida com a cap de llista del PDeCAT Roses per revalidar l’alcaldia al 2019

Montse Mindan cap de llista del PDeCAT de Roses
Montse Mindan durant la seva intervenció a l’Assemblea local del PDeCAT de Roses

Montse Mindan va afirmar que l’objectiu “és revalidar l’alcaldia i per això farem un programa que engresqui a tothom”

Montse Mindan cap de llista del PDeCAT de Roses
Montse Mindan durant la seva intervenció a l’Assemblea local del PDeCAT de Roses

Decisió unànime dels militants, associats i simpatitzants del PDeCAT Roses en nomenar la persona que encapçalarà la llista a les eleccions municipals de 2019. L’Assemblea Local del Partit Demòcrata amb el recolzament del Consell Nacional, com així ho va deixar palès l’assistència a les Primàries del Secretari d’Organització, David Bonvehí, i el diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Roquer, va decidir que Montse Mindan torni a ser, a l’igual que al 2015, la que encapçali la llista per a les eleccions municipals de 2019, que s’han de celebrar d’aquí tot just un any.

De les 32 persones que tenien dret a vot a l’Assemblea del Partit Demòcrata van decidir que l’actual alcaldessa de Roses és la millor candidata per revalidar l’alcaldia, “aquest recolzament dels militants i dels associats i simpatitzants em fa estar molt contenta perquè veus que la gent confia en tu, i això et carrega les piles per tirar endavant”, va manifestar Montse Mindan.

L’objectiu, “evidentment, és revalidar l’alcaldia per això amb tota la gent que ha vingut, i d’altre que no ha pogut ser-hi, hem de fer un programa molt ric en actuacions i en propostes per encoratjar a la gent per a que en les municipals continuï apostant per nosaltres”.

El Secretari d’Organització del PDeCAT, David Bonvehí, després de fer un repàs dels últims 6 mesos i de la situació política actual a nivell nacional, va avançar que a les properes eleccions municipals el Consell Nacional del Partit Demòcrata “ha de decidir una cosa que ho hem fet mai a les municipals i és decidir amb que nom ens presentarem als comicis locals, i una possibilitat és que la llista s’anomeni ‘Junts per’ i el nom del població, que aquí seria Junts per Roses”.  

Montse Mindan

Montserrat Mindan i Cortada, nascuda al 1963 està casada i té dos fills. És Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques titulada pel Centre d’Estudis Turístics de Barcelona, CETT.
Va entrar per primer cop com a l’Ajuntament de Roses com a regidora de CiU l’any 1999, des de llavors ha estat responsable de diferents departaments, excepte la legislatura 199-2011 que va ser a l’oposició.
L’any 2013 accedeix a l’alcaldia de Roses, càrrec que va revalidar a les eleccions municipals de 2015 formant govern amb Gent del Poble.

Mindan parla 4 idiomes de manera correcta, català, castellà francès i anglès, i es defensa parlant alemany.