Mor un ciclista de la Transpyr a 3 km de finalitzar la 1ª etapa

TRANSPYR 2016

Sortida de la 1ª etapa des de Roses de la TRANSPYR 2015

El ciclista, participant a la 6ª Transpyr, ha perdut el coneixement a 3 km de Camprodon i ha acabat morint a l’Hospital de Campdevànol

TRANSPYR 2015
Moment en el que els participants de la 6ª edició de la TRANSPYR prenien la sortida a Roses de la 1ª etapa

Un ciclista participant a la TRANSPYR, la prova de BTT que uneix els Pirineus des de el Mediterrani, Roses a l’Atlàntic, Hondarribia, ha mort aquest diumenge a la tarda, durant la primera jornada de la 6ª edició de la prova.

En un comunicat de la direcció esportiva de la TRANSPYR ha informat de la defunció d’un participant de la prova de BTT transpirinenca que uneix Roses amb Sant Sebastià, “per causes que encara es desconeixen”.
Segons el mateix comunicat, a les 17:02 la direcció de la prova ha rebut un avís d’emergència que alertava d’un possible accident a tres quilòmetres de la línia d’arribada a Camprodon. Els serveis mèdics de la Transpyr, situats a Camprodon, s’han desplaçat immediatament en ambulància i els sanitaris han trobat un participant francès de 36 anys sense coneixement.
Se l’ha traslladat a l’Hospital de Campdevànol on se li han practicat maniobres de reanimació que malauradament no han tingut el seu fruit.

Des de la TRANSPYRhan volgut “mostra el nostre més sincer condol a la família del ciclista i a tots els participants d’aquesta edició de la prova”.

Es tracta del primer incident amb resultat de mort que es produeix en els sis anys que es porta organitzant aquesta prova ciclista.