Inici Actualitat Mor el músic de Roses Carles García

Mor el músic de Roses Carles García

Carles García

L’església Santa Maria de Roses acollirà a les 16 hores d’avui dissabte l’acte de comiat a Carles García.

Carles García

El músic de Roses, Carles García, va morir la matinada de dijous als 60 anys d’edat després d’una llarga malaltia de degenerativa. Amb García se’n va un referent no tan sols de l’escena musical rosinca sinó de tot l’Empordà, per on va desenvolupar una trajectòria lligada a molts projectes  i iniciatives musicals, tant dins com fora de l’escenari, on va deixar la seva empremta.

Una empremta que va quedar reflectida en el concert d’homenatge que va tenir lloc al mes de gener passat, organitzat per la seva parella sentimental, la també cantant i music Àngels Ortiz, ja que al Teatre Municipal de Roses, lloc on es va portar a terme l’esdeveniment, van ser-hi presents exalumnes de música, amics i companys de García,

Grups musicals que ell havia creat o havia participat de manera molt activa, com Locura de Amor, Soultrans i La pell del Violí, tampoc es van voler perdre aquest homenatge, com tampoc ho van fer músics contemporanis de Carles García i de la nova fornada musical de Roses. Així, Vicenç Cànoves, els germans Sala, la Rusó i l’Ian, la Diana, Oscar Tanús (Gato), Tomàs Fletxa, Samuel Arderiu, The Lolita’s sisters, Mar Benavides, David Ruano, Adrià Giner, Yan Ficker, Irún, Tess blue & Edu Garcia, Peter Sarach i Jordi Rubau van dir l’últim adeu musical de Carles García.

Un comiat que avui serà definitiu a la parròquia de Santa Maria de Roses a les 16 hores.

Carles García

Carles García va néixer l’1 d’abril de 1958 a Sidi Ifni, població situada al Sàhara occidental.
I en García, des de ben petit va dedicar la seva vida a la música, la seva passió. Una passió que li va portar a formar-se com a músic al Conservatori del Liceu de Barcelona. I ja, des de llavors la seva vida va estar dedicada a la música entre la docència, ja que va ser professor a diferents poblacions de l’Alt Empordà i Barcelona, i les actuacions musicals que va portar a terme amb els diferents grups dels qual va formar part, entre d’ells Locura de Amor, Gar & Cia, Soultrans, Harry El Sucio (tots quatre fundats per ell mateix), Los Tremendos, Apàtrides, Chuck Birras Band, La Pell del Violí i Egotrip.

 

Exit mobile version