Mor un home de 80 anys i nacionalitat francesa a la platja Nova de Roses

Mor un home a la platja Nova de Roses
Una parella dels Mossos d'Esquadra custodiant el cos de la víctima a l'espera del metge forense

Al mateix temps d’aquest tràgic succés, una veïna de Roses ha estat salvada de morir ofegada a la mateixa platja

Mor un home a la platja Nova de Roses
Una parella dels Mossos d’Esquadra custodiant el cos de la víctima a l’espera del metge forense

Aquesta tarda els socorristes de Vadepsa, que donen el servei per segon any a les platges de Roses, han estat alertats que hi havia el cos durant surant a l’aigua, a la platja Nova de Roses, enfront de l’Hotel Marina. Immediatament, els socorristes han tret a l’home del mar, “i tot indica que podria tractar-se d’un ictus o d’una aturada cardiorespitoria, ja que no presentava aigua en les vies respiratòries ni en els pulmons, i tot i que l’hem practicat la Recuperació Cardio Pulmonar, i després els serveis mèdics de l’helicòpter del SEM, l’injectessin adrenalina no hem pogut fer per salvar-li la vida”, ha manifestat el coordinador de Vadepsa a Roses, Martín Ruiz.

La víctima és un home de nacionalitat francesa de 80 anys d’edat que en aquells moments estava sol a la platja.

Veïna de Roses a punt de morir ofegada per un atac de pànic

Tot just a 100 metres del tràgic succés, a una senyora de 74 anys, i veïna de Roses, l’ha donat un atac de pànic al veure que la corrent se l’ha portava mar endins. El nerviosisme ha fet que s’empassés aigua i comencés a ofegar-se, “i ha estat quan un home que hi havia al costat, al veure-la, l’ha tret de l’aigua i és quan hem sortit corrents a fer-li maniobres d’oxigenació”, han explicat els socorristes.

Una ambulància del SEM, finalment, ha decidit traslladar a la senyora a l’hospital de Figueres fins que es recuperés de la crisi d’ansietat que ha patit.

Al lloc dels fets s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies i un helicòpter del SEM.

Cal assenyalar que el personal de Vadepsa iniciava avui, de manera continua, el servei de socorristes a totes les platges de Roses.