Mor un nen de 2 anys a Roses en precipitar-se des del balcó d’un hotel

Nen mort a Roses

Moment en que el forens procedia a l'aixecament del cadàver del nen

Per causes que es desconeixen el petit s’ha precipitat des de la tercera planta de l’Hotel Terraza

Nen mort a Roses
Moment en que el metge forense ha procedit a l’aixecament del cadàver del nen

Al voltant de les 9 del matí un nen de 2 anys s’ha precipitat des d’un balcó de la tercera planta de l’Hotel Terraza de Roses. El petit estava allotjat amb els seus pares, de nacionalitat francesa, que havien vingut a passar uns dies de vacances a la Vila.

Al lloc del sinistre s’han desplaçat 2 dotacions del Bombers, que han estat els primers en arribar perquè casualment hi eren a la zona, una ambulància del SEM i una altra medicalitzada que no han pogut fer res per salvar-li la vida.
Així mateix, dues patrulles de la Policia Local i dues del Mossos d’Esquadra també s’han personat al lloc dels fets.

“Ha estat un accident, tot i que desconeixem que ha passat, sabem que és un nen d’una família francesa que va arribar ahir a l’hotel”, ha manifestat visiblement afectat el gerent de l’Hotel Terraza, Miquel Gotanegra, el qual s’ha posat a disposició “de tot el que hem puguem fer pels pares, i des de tot l’equip tot el nostre màxim suport i respecte a la família”.

Els pares de la criatura han necessitat assistència psicològica degut al seu estat d’angoixa i nerviosisme en perdre al seu fill d’una manera tan tràgica.

Tot i que tot sembla indicar que ha estat un accident, com ha assenyalat el gerent de l’hotel, la Unitat d’investigació de l’ABP de Roses està investigant exactament els motius de tan tràgic succés.