Mor ofegat un turista francès a la platja del Salatar de Roses

Platja del Salatar
L'home ha mort ofegat aquesta tarda a la platja del Salatar

És la primera víctima mortal que es registra a les platges gironines aquesta temporada d’estiu

Segons comerciants del passeig marítim de Roses, a l’alçada de l’Avinguda Port Reig, un home ha sortit corrents de la platja del Salatar, passades les 4 de la tarda,  per dirigir-se a un bar restaurant i demanar auxili i que es truqués al 112 perquè hi havia vist un home surant a l’aigua, a prop de les boies, des de feia varis minuts.

Un dels clients, un ciutadà francès, no s’ho ha pensat dues vegades i s’ha llençat al mar per rescatar-lo, “i quan l’ha tret de l’aigua ja ha dit que no havia res a fer, que l’home s’havia ofegat”, ha dit una comerciant.

Al lloc dels fets s’han traslladat tres patrulles de la Policia Local de Roses, una dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers, una ambulància del SEM i els socorristes de Proactiva, que han iniciat les tasques de Reanimació Cardio Pulmonar però no han pogut salvar-li la vida.

En certificar la mort de l’home, d’uns seixanta anys, una patrulla de la Guàrdia Civil s’ha personat al lloc  per fer-se càrrec de les diligències fins que la comitiva judicial fes l’aixecament del cadàver.

L’home ofegat, un turista francès que passava uns dies de vacances a Santa Margarida, és la primera víctima mortal que es registra a les platges gironines aquesta temporada d’estiu.

La platja del Salatar de Roses no disposa de socorristes perquè encara no s’ha activat el servei.