Mor un home en una platja de Palamós

Platja de Palamós
Platja de Palamós
Platja de Palamós
Platja de Palamós

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut l’avís de la mort d’un home, a les 14.30 hores, a la platja del Castell, al  terme municipal de Palamós (Baix Empordà).

Segons les primeres informacions, l’home hauria entrat a l’aigua per banyar-se i uns minuts més tard ha estat vist surant i aparentment inconscient. Ràpidament, el servei de socorristes de la platja  ha rescatat el cos de l’home i l’ha portat fins la sorra on han realitzat la primera assistència.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc dues ambulàncies. Els tècnics sanitaris han fet maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos. Es tracta d’un home de 69 anys i nacionalitat espanyola, que es trobava a la platja amb la seva dona.

En aquest succés també hi ha treballat el cos dels Mossos d’Esquadra, amb 2 patrulles de la Comissaria de la Bisbal de l’Empordà. Un cop s’ha certificat la mort de l’home, els serveis funeraris s’han fet càrrec del cos.

A la platja on ha passat l’incident hi havia bandera verda i servei de vigilància.

Per a més informació consulteu els consells de seguretat a les platges i el nou web Estat de les platges on us podeu informar de les dades de totes les platges catalanes amb servei de vigilància.