Mor una dona de 76 anys en donar-se un cop en unes roques entre la entre la platja de Canyelles Petites i l’Almadrava

Mor una dona de 76 anys
El sinistre ha succeït en unes roques entre la platja de Canyelles Petites i la platja de l'Almadrava

La dona, de nacionalitat francesa, anava acompanyada del seu home fent un volt pel litoral rosinc a bord d’un vaixell

Passades les 12 hores d’aquest matí, la Policia Local de Roses ha rebut una trucada del telèfon d’emergències 112 alertant que una dona estava inconscient en unes roques que hi ha entre la platja de Canyelles Petites i la platja de l’Almadrava.
Dues patrulles dels agents municipals, un dotació marítima dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil, una ambulància i l’helicòpter del SEM, més l’embarcació de Salvament Marítim s’han desplaçat fins al lloc trobant a un home i la seva dona, tots dos de nacionalitat francesa, a l’aigua, ella sense coneixement en donar-se un cop contra una de les roques.
Els agents de la Policia Local de Roses han ajudat a l’home a treure-la de l’aigua per iniciar les maniobres de reanimació fins que han arribat els serveis mèdics.  

Unes tasques de reanimació que s’han continuant fent durant el trasllat de la víctima al port esportiu de Roses a bord de l’embarcació dels Mossos d’Esquadra i que, malauradament, no han pogut salvar-li la vida, certificant els serveis sanitaris la seva mort dues hores després del sinistre.

Segons ha explicat l’home de la víctima als equips d’emergència i de seguretat, tots dos havien sortit a fer un volt amb la seva llanxa per la badia de Roses. En arribar al punt entremig entre la platja de Canyelles Petites i la platja de l’Almadrava, han decidit fondejar per donar-se’n un bany i nedar una estona.
En acabar el bany l’home ha pujat a l’embarcació, quedant-se a l’aigua la dona en no tenir forces per pujar. Llavors, el seu marit s’ha llençat a l’aigua per pujar-la i en veure que no podia l’ha desplaçat fins a les roques. Un cop allà ha intentat treure-la de l’aigua amb tanta mala sort que la seva dona s’ha colpejat amb les roques.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les diligències del sinistre.