Mor una turista alemanya de 77 anys en caure per un penya-segat del camí de Ronda de Roses

Mor una dona en caure per un penya-segat del camí de Ronda
Per aquest penya-segat s'ha precipitat la dona

La dona finada s’ha precipitat accidentalment quan anava acompanyada del seu home i una parella d’amics

Poc abans de les 2 del migdia la Policia Local de Roses ha rebut l’avís que una dona havia caigut, en precipitar-se accidentalment d’una alçada de 10 metres per un penya-segat del camí de Ronda, a l’alçada de la platja de l’Almadrava.
Dues patrulles dels agents s’han desplaçat fins al lloc i han baixat per les roques fins a la platja trobant-se a la dona molt malferida i sense constants vitals, i amb el seu home amb ella.
Serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), arribats en ambulància i un helicòpter, més un metge del CAP de Roses, s’han desplaçat al lloc per iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar i que després de més 30 minuts intentant salvar-li la vida, la dona, malauradament, ha mort.

La dona finada i el seu marit, juntament amb la parella que els acompanyaven, es trobaven de vacances a França i havien vingut a Roses per passar el dia de pic-nic.

Un cop acabats els procediments policials efectuats pels Mossos d’Esquadra, efectius GRAE dels Bombers han procedit a extreure el cos mitjançant un gruatge amb l’helicòpter de rescats. L’aeronau s’ha dirigit al parc de bombers de Roses, on s’esperava la comitiva judicial.

A l’operatiu hi han pres part també 6 dotacions dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació dels fets.