Morat sedueix a la Ciutadella de Roses a centenars de joves fans

Festival Sons del Món
Els Morat van oferir a Roses un concert vibrant

La Ciutadella de Roses es va emplenar de carinyo entre les centenars joves de fans i els músics de Morat

Així qualsevol. Són llatinoamericans. De Colòmbia per a ser exactes. Són joves i formen un grup de música abastida per cançons romàntiques, enganxoses, amb ritme, fàcils de recordar i que se converteixen en número 1 en la llista de vendes.

Resultat: els hi creixen les fans com a bolets. I com a bolets hi havien centenars d’adolescents a la Ciutadella de Roses, molts d’elles acompanyades dels seus progenitors (que es va mantenir en un prudent segon pla), que no van voler perdre’s la presentació de l’últim disc ‘Balas perdidas’ de Morat.

Els colombians de Morat van sortir amb puntualitat suïssa a l’escenari, a les 11:45 hores, i des dels primer acords de ‘Maldita costumbre’ van captivar a les seves fans que no va deixar de cantar cadascuna de les seves cançons.

El grup Morat va fer vibrar ahir el recinte emmurallat de la Ciutadella de Roses. 3.500 persones es van donar cita per viure el directe d’aquesta banda colombiana i no va defraudar a ningú, ja que tothom, joves i madurs, es van presentar amb ganes de cantar i ballar.

Un total de 24 cançons van interpretar aquest músics sense deixar-se cap dels èxits que els ha posat al capdavant en la llista de vendes, com ara ‘Aprender a quererte’, ‘Cuando nadie ve’, ‘Yo contigo, tu conmigo’.

Els Morat van oferir una hora i mitja llarga (curta per a les seves fans) de concert intens i vibrant que va finalitzar amb tres bisos per cantar ‘Mi nuevo vicio’, ‘Yo no merezco volver’ i ‘Besos en guerra’, tema que, ara ja sí, va donar per finalitzat un apoteòsic espectacle musical celebrat en un meravellós i històric recinte com el de la Ciutadella de Roses.

Només un retret

No sabem els motius, però no ens va agradar. Millor dit, no va agradar al que subscriu aquest línies. Parlem que dos dies abans del concert, els músics de Morat van comunicar a la direcció del Festival Sons del Món que no volien compartir escenari amb ningú.

És a dir, que el jove músic Cesc (com apunt de la premsa rosa festeja amb una jove de Roses), el qual havia de fer de teloner del grup colombià no va poder actuar a l’escenari perquè els músics de Morat, com diem, no van voler compartir l’escenari.

Fet que es va solucionar fent actuar a Cesc al Village del Festival. Però no és això. No, no és això. Quan un comença en la seva carrera professional, en aquest cas en la música, el que més somia és tocar en gran escenari per a milers de persones, i a Cesc els Morat no li van donar aquest gust, que segur el tindrà en un futur.