‘Morir en tres actes’, protagonista demà dijous al programa ‘Sala 33’ de TV3

Morir en tres actes
Teresa Seseras, Ignasi Tomàs i Josep Terol en un fotograma del film 'Morir en tres actes'

La pel·lícula, rodada integrament a Roses,  és la proposta cinematogràfica del programa d’Àlex Gorina d’aquesta setmana

Morir en tres actes
Teresa Seseras, Ignasi Tomàs i Josep Terol en un fotograma del film ‘Morir en tres actes’

El programa ‘Sala 33’ que dirigeix i presenta el crític de cinema Àlex Gorina al Canal 33 de TV3, centrarà la seva atenció durant la propera emissió d’aquest dijous, 23 de gener, en la pel·lícula ‘Morir en tres actes’, rodada a Roses l’any 2010.
Dirigida per David Pujol, la història està protagonitzada pels actors Abel Folk, Marc Rodríguez i Aida Folch, juntament amb Anna Vicens, Enric Matarrodona i Ignasi Tomàs, tots tres membres del Grup de Teatre de Roses.

‘Sala 33’ proposa cada setmana una sessió completa de cinema català: una pel·lícula produïda al país, una conversa a plató amb alguns dels seus responsables i un curtmetratge. El proper dijous a les 22:35 hores, Àlex Gorina es trobarà amb Abel Folk per parlar d’aquesta enginyosa comèdia negra que gira entorn a una companyia de teatre amateur, un matrimoni en crisi i uns fantasmes que emprenyen des del més enllà.

Tot plegat, barrejat amb una mica de farsa i vodevil, conforma l’univers de ‘Morir en tres actes’, que sota la direcció de David Pujol, assoleix una fresca química i compenetració entre tots els intèrprets -professionals o no-, i treu un gran profit de les diverses localitzacions de Roses i els seus voltants: des del Teatre Municipal fins el restaurant El Bulli, passant pel cap Norfeu. La pel·lícula s’estrenà per primer cop el 6 de desembre de 2011, a TV3.