Moritz donarà el seu pes en llaunes de cervesa al guanyador del Duel de Guitarres de la Festa Major de Roses

Cerveses Moritz ‘banyarà’ en cervesa al guanyador del Duel de Guitarres

Duel de GuitarresL’empresa barcelonina de cerveses Moritz és un dels patrocinadors del concurs de guitarristes que està previst celebrar-se, demà divendres, al recinte firal de les Barraques de la Festa Major de Roses.

Un Duel de Guitarres que s’iniciarà a les 21:30, hora prevista per a que els 10 participants pugin, un per un, dalt de l’escenari per demostrar la seva qualitat tècnica i artística amb la seva guitarra.

Així, David Becerro, Camilo Corna, Cristian Pérez, Guillem Camós, David González, Thomas Höffken, David Navarro, Alberto Ballester, Ignasi Montoro i Ricard Salvatella hauran de convèncer al jurat amb el seu virtuosisme amb la guitarra, quin de tots ells és el mereixedor de guanyar el primer Duel de Guitarres de la Festa Major de Roses, i per tant mereixedor d’emportar-se com a regal el seu pes en llaunes de cervesa Moritz.
Però no només de cervesa viuen els guitarristes, així que l’empresa que cedeix del seus amplificadors per la bona sonorització del Duel, Anytone Amps de Palafrugell, gratificarà amb un val de 100€ de descompte en reparacions per al guanyador, així com d’altres descomptes a tots els participants.

Així mateix, la botiga de música Figueres Mon Músic, regalarà un joc de cordes de guitarra i diversos vals de descompte, i l’empresa Grpicks obsequiarà amb un joc de pues personalitzades.

D’altra banda, el músic rosinc d’origen irlandès, Terry Patrick Ryan firmarà i donarà el seu primer CD, ‘The Humbling of the Goat’, i el grup gironí Morphium també regalarà el seu nou treball, ‘Crónicas de una muerte anunciada’.
Cal destacar que en el decurs del Duel de Guitarres també s’aniran repartint diferents regals.

Podeu consultar tota la informació del concurs i veure els vídeos dels participants del concurs a www.dueldeguitarres.cat

Exit mobile version