Moritz fa entrega del seu pes en cervesa al guanyador del Duel de Guitarres de la Festa Major de Roses

Duel de Guitarres

Juan M. Fernández, Guillem Camós i Francesc Requena

La marca de cerveses Moritz, va fer entrega del seu pes, 62 quilos, al pares del jove de Vilafant Guitarres, Guillem Camós, guanyador del Duel de Guitarres

Duel de Guitarres
Juan M. Fernández, Guillem Camós i Francesc Requena

Seixanta dos quilos fa de pes el jove guitarrista de Vilafant, Guillem Camós, que es va proclamar guanyador del primer Duel de Guitarres que es va celebrar el passat 15 d’agost al recinte firal de les Barraques de Roses emmarcat dins la programació de ls Festa Major.

El premi principal, entre molts altres, era que la marca de cervesa Moritz faria entrega de la quantitat de llaunes de cervesa equivalents al pes del guanyador.

Així, els 62 quilos de Camós s’han convertit en 186 llaunes d’aquesta beguda, les quals es van entregar als seus pares ja que Camós és menor d’edat, aquest passat dissabte, a la Ciutadella de Roses.

El jove guitarrista del grup Bethunders es va mostrar molt content quan va guanyar ja que “va ser una oportunitat per poder tocar a un gran escenari amb molt gent a davant, i poder demostrar el que sé fer amb la guitarra”, així com dissabte durant l’entrega del seu líquid premi que van recollir els seus progenitors

L’empresa empordanesa de amplificadors ANYTONEamps, que va cedir els seus amplificadors el dia del concurs, també va ser present a l’entrega dels premis, i en el que el propietari de la marca, Francesc Requena, va destacar el Duel de Guitarres “com una iniciativa molt positiva per la música i pels nois joves que volen demostrar el seu talent”, i va afegint que “des de la nostra marca sempre volem donar una oportunitat a la gent que comença, i així promocionant aquesta nova gent, també ens donem a conèixer nosaltres”.

Iniciativa recolzada des del Departament de Festes de Roses i colles de Carnaval

Una iniciativa, la del concurs del Duel de Guitarres, que des d’un primer moment va trobar el recolzament del departament de Festes, amb el regidor Juan M. Fernández al capdavant, i els representants de les Barraques de la Festa Major,un concurs que va portar públic al recinte firal molt abans d’iniciar-se els concerts de Trece Dias i Mago de Oz”, va assenyalar Fernández.

Per la seva part, l’organitzador del concurs Xavi Gorro, va expressar el seu desig “de celebrar l’any vinent el segon Duel de Guitarres”.

L’entrega de premis també va comptar amb la participació de Joan Cardoner, guitarrista de Los Guardians del Pont i ‘endorser’ d’ANYTONEamps que va fer una demostració del so del model d’amplificador W120G ‘Cardoner Signature’, i una ‘Jam’ conjunta amb en Guillem Camós.