El mosquit Tigre és el protagonista d’una xerrada dirigida a la gent gran de Roses

Mosquit Tigre

Exemplar de mosquit tigre

Xerrada sobre el mosquit Tigre que tindrà lloc demà, 19 d’octubre, al Teatre Municipal a les 15:30 hores

Mosquit tigre a Roses
Exemplar de mosquit Tigre

Els tècnics del Servei de Control de Mosquits oferiran una xerrada sobre el mosquit tigre, dirigida a la gent gran de Roses, motivada per l’interès públic de prevenir l’aparició d’aquests insectes tant molestos per a l’ésser humà.

Així, en aquesta conferència que es desenvoluparà demà al Teatre Municipal a les 15:30 hores es donarà a conèixer les mesures de prevenció que s’han de prendre per evitat l’aparició d’aquest insecte, que tantes molèsties i problemes pot arribar a comportar en casos d’una alta proliferació de l’espècie.

Els tècnics del Control de Mosquits faran cinc cèntims al assistents sobre el cicle biològic del mosquit, els punts de risc de cria i quins mètodes preventius es poden adoptar tant en l’àmbit domèstic i a nivell particular per evitar la seva aparició, ja que s’ha de tenir en compte que el 90% d’espais on el mosquit tigre cria corresponen a l’àmbit privat.

Urbanitzacions amb cases enjardinades, espais amb horts propers o parcel·les sense construir que poden tenir deixalles o receptacles que acumulin aigua, són molt propicis a la proliferació de llocs de cria de mosquit tigre, motiu pel qual cal extremar encara més les precaucions, especialment en èpoques de pluja.

Una xerrada que “es fa formal puntual, que no correspon a cap cicle de conferències, i que es porta a terme per incidir en tots els segments de la població de la importància de prevenir l’aparició del mosquit Tigre”, ha assenyalat el regidor de Benestar Social, Marc Danès.

Danès ha assenyalat que l’Ajuntament de Roses es reunirà demà, dimecres, amb el Consell Sectorial de la Gent Gran, que serà el que decidirà quin tipus d’activitats vol realitzar la gent gran per al proper semestre.