Mossos d’Esquadra extrauen del fons marí de la platja del ‘Segon moll’ de Roses el que sembla ser restes òssies humanes

Restes òssies humanes a la platja dels Palangrers de Roses
Dos bussejadors de la Unitat Aquàtica dels Mossos treballan a la platja dels Palangrers o 'Segon moll' de Roses

La Unitat Aquàtica dels Mossos ha estret del fons marí de la platja dels Palangrers, o del ‘Segon moll’, restes òssies trobades ahir per un submarinista

Restes òssies humanes a la platja dels Palangrers de Roses
Dos bussejadors de la Unitat Aquàtica dels Mossos treballan a la platja dels Palangrers o ‘Segon moll’ de Roses

Un submarinista va trobar ahir diumenge, mentre practicava snorkel, a la platja dels Palangrers de Roses, més coneguda com la del Segon moll, unes restes òssies que possiblement serien restes humanes. I va donar avís a la policia.

I avui la comissaria de l’Àrea Bàsica Policial de Roses del Mossos d’Esquadra ha activat la Unitat Aquàtica del cos policial, la qual ha procedit “a l’extracció dels ossos, que estaven a uns 2 o 3 metres de fondària amb una autorització del jutjat de guàrdia, i ara la policia científica ha d’investigar el nombre de restes òssies i esbrinar si finalment corresponen o no a parts humanes”, ha manifestat el caporal de la Unitat Aquàtica, Albert Hernández.

Tot i que s’ha d’esperar al dictamen de la policia científica per determinar la procedència real de les restes, entre els ossos trobats hi ha diversos cranis, alguns dels quals sense mandíbula, i un fèmur.