Una mostra del Carnaval de Roses dóna la benvinguda als visitants a l’Oficina de Turisme

Exposició Carnaval Oficina Turisme de Roses
Les fotos guanyadores del concurs del Carnaval 2016 es poden veure a l'Oficina de Turisme de Roses

Exposició de fotografia a l’Oficina de Turisme en la que es poden veure les guanyadores del concurs de l’any passat acompanyades d’una selecció que apareixeran també al revista del Carnaval d’enguany

Exposició Carnaval Oficina Turisme de Roses
Les fotos guanyadores del concurs del Carnaval 2016 es poden veure a l’Oficina de Turisme de Roses

Una imatge val que mil paraules. Amb aquesta premissa el departament de Turisme de Roses va estrenar a finals de 2015 l’Oficina de Turisme com a sala d’exposicions. Més endavant, al juliol de 2016 es va inaugurar una mostra d’imatges submarines de la badia de Roses. I a la tardor passada, una altra sobre postes de sol de Roses.
“Volem que la gent que ve a l’Oficina de Turisme a demanar informació només entrar ja tingui una impressió de com és el nostre poble i el nostre entorn i de les que activitats que pot gaudir. Volem transmetre unes sensacions que és molt difícil transmetre-les en un tríptic o en un fulletó de publicitat”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Roses, Fèlix Llorens.

I des d’ahir, una altra mostra contemplen les parets de l’Oficina d’informació turística. Una exposició sobre el Carnaval de Roses, “perquè volem que els visitants vegin que s’acosta la festa de disfresses i amb les fotografies es mostra com és i com es gaudeix a.l carnaval al poble” ha especificat Llorens.

Les imatges que es poden contemplar són les guanyadores del concurs de l’any passat acompanyades d’una selecció d’instantànies que apareixeran també a la revista del Carnaval de Roses d’enguany.

Aquesta mostra sobre el Carnaval romandrà a l’Oficina de Turisme fins tot just acabada la festa de disfresses.