Cinema a la Fresca

Mostra d’Activitats del CAR Jove de Roses d’aquest curs 2022-2023

Aquesta mostra és una bona oportunitat per conèixer l’oferta juvenil de Roses i passar una bona estona gaudint de les diferents actuacions que es portaran a terme

El proper divendres 31 de març, a les 17 hores, l’edifici de la SUF acollirà la Mostra d’Activitats del CAR d’aquest curs 2022-2023 que permetrà conèixer com funcionen i què s’ofereix en els diferents tallers i espais que es realitzen a les instal·lacions de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament. Una obra de teatre i diverses exhibicions formaran part del programa.

La mostra és una oportunitat per conèixer l’oferta juvenil de Roses i passar una bona estona gaudint de diferents actuacions. D’una banda, els joves del taller de teatre del CAR representaran l’obra El que no ens expliquen, mentre que la tarda comptarà també amb una exhibició de zumba i dansa duta a terme pels i les joves que assisteixen al CAR a practicar aquestes disciplines.

“Són moltes i molt variades totes les activitats que es fan al CAR Jove de Roses, un lloc on el jovent troba recursos educatius i divertits per omplir el seu temps lliure. Ara, els i les participants volen ensenyar tot el que s’ha après al llarg d’aquests mesos de manera agradable i amena”, ha destacat la regidora de Joventut, Verònica Medina.

Durant la mostra es podrà veure una projecció amb les diferents activitats que realitza l’Àrea de Joventut durant tot l’any i s’exposaran els dibuixos Manga realitzats pels participants del taller de dibuix del CAR.