Mou-te i participa en el lleure!… Valors del Casal Estiu Jove de Roses posats en pràctica

Estiu Jove

Els seixanta participants de l'Estiu Jove amb el seu mural pintat a l'antic càmping Bahía

La seixantena de joves de l’Estiu Jove de Roses van pintar un mural al recinte firal de les barraques per transmetre els valors del Casal

Estiu Jove
Els seixanta participants de l’Estiu Jove amb el seu mural pintat a l’antic càmping Bahía

“La participació juvenil és la base de l’Estiu Jove de Roses”, va assenyalar el director del Casal, Gabi Sánchez. Per aquest motiu els monitor responsables de l’Estiu Jove van decidir, “com a centre d’interés pintar un mural durant el qual els joves aprenen i participen dels valors que transmet l’Estiu Jove, com la solidaritat, el respecte, el companyerisme i, en definitiva, l’amistat”, va afirmar Sánchez.

Així, amb la prèvia sol·licitud a l’Ajuntament de Roses, la seixantena de nois i noies que participen a l’Estiu Jove 2014, van pintar amb tota mena de colors uns 30 metres de paret del recinte firal de la Festa Major ubicat als terrenys de l’antic càmping Bahía, per seguidament retallar unes paraules que en les que es pot llegir ‘Mou-te’, ‘Participa’, ‘Lleure’ i ‘Estiu Jove 2014’, “uns valors que volem transmetre a la Vila de Roses”, va remarcar Gabi Sánchez, i que tots els visitants del recinte firal podren veure durant la celebració de les Barraques de la Festa Major de Roses.

Solidaritat de colors

La solidaritat segur que la van practicar els joves durant el dia d’ahir amb la pintada del mural. Solidaritat almenys envers la pintura, ja que els joves no es van dedicar només a pintar la paret, sinó a ells mateixos (vegeu galeria d’imatges a sota), com dient “ja que tenim pintura, l’hem de repartit entre tothom”… I sí sí, tothom va tenir la seva ració de color.

Cal destacar que l’activitat va estar amenitzada pel DJ rosinc Òscar González i que en el decurs de la pintada van fer una parada per dinar una paella que els mateixos joves van cuinar, “i ha sortit prou bona”.