Muchachito, Zoo, Seguridad Social i Banana Beach, protagonistes a les Barraques de Roses

Festa Major de Roses 2018

Seran 5 dies de música a les Barraques de la Festa Major de Roses amb un cartell que completaran grups del territori com Julay’s, Parrak, A Kontra Pelo i Autoput

Festa Major de Roses 2018La música festiva i compromesa de Muchachito i els grups Zoo, Seguridad Social, Banana Beach, Julay’s, Parrak, A Kontra Pelo i Autoput serà la protagonista de les Barraques de la Festa Major de Roses d’enguany, que s’iniciaran el 10 d’agost.

Un cartell “amb el que hem volgut filar prim, dirigit al jovent, però també al públic no tan jove, i no només de Roses, sinó de tota la comarca!”, ha assenyalat el regidor de Festes, Frances Giner.

Així, “el cap de cartell per als joves serà Muchachito, i el cap de cartell per als més veterans serà el grup valencià Seguridad Social -grup referent dins la Movida dels 80 i el rock espanyol-”, ha dit Giner. Una proposta en la que actua un grup punter del panorama musical actual, ja sigui català o nacional, i un altre que va arrasar a les llistes musicals en anys pretèrits, “sí, per exemple, l’any passat van portar La Pegatina i els Celtas Cortos”.

Però, a Barraques també hi serà el grup Zoo, “que ve de triomfar al Vinya Rock i està pegant fort dalt dels escenaris”, ha afirmat el regidor de Festes.
Zoo, com Seguridad Social són originaris de les terres valencianes, concretament de Gandia, i vindran a Roses a oferir la seva proposta musical plena de rap, rock, ska i breakbeat.

La resta de grups són, alguns coneguts pel públic rosinc, com  Banana Beach, que ja van actuar a Barraques l’any 2015, i d’altres que estan deixant petjada al territori, “com ara, Julay’s, Parrak, A Kontra Pelo i Autoput”. 

Tribut a Picasso

Cal destacar que el diumenge dia 12 d’agost no vindrà cap grup a tocar “perquè ho hem reservat per fer un tribut a l’emblemàtica discoteca Picasso, i per això comptarem als DJ’s Cèsar Meana i Daniel Gon”, ha explicat Giner. 

Tots els concerts s’iniciaran a les 11 de la nit, excepte el dia del tribut a la discoteca Picasso, que començarà a les 10 hores.

Els firaires, durant 2 caps de setmana

Feia anys, concretament des del 2011, que els firaires, ubicats a l’antic càmping Bahia (al costat de les Barraques) durant de la Festa Major de Roses, no hi eren al llarg de dos caps de setmana, però enguany, els aficionats a gaudir de les atraccions de les fires ho podran fer durant 10 dies consecutius, del 10 al 19 d’agost.

Ja que els concerts es desenvoluparan només del 10 al 14, i el dia 15, el dia gran de la Festa Major cau en dimecres, els firaires van sol·licitar al departament de Festes poder tenir obert fins diumenge, dia 19. I el responsable d’aquesta àrea, Francesc Giner, en no veure cap inconvenient, possibilitarà que els rosincs gaudeixen de 4 dies més de les Fires per la Festa Major de Roses.