“Si muntem un circ ens creixen els nans”

Reformes dels vestidors del Pavelló Municipal d'Esports de Roses

Els vestidors i els sanitaris públics del Pavelló Municipal d'Esports de Roses a mig fer

Fa fallida l’empresa encarregada de les obres de reforma dels vestidors del Pavelló Municipal d’Esports de Roses

Reformes dels vestidors del Pavelló Municipal d'Esports de Roses
Els vestidors i els sanitaris públics del Pavelló Municipal d’Esports de Roses a mig fer

“Si muntem un circ ens creixen els nans” és l’expressió que ha utilitzat l’alcalde en funcions i regidor de d’Infraestructures, Serveis Públics i Esports, Juan M. Fernández, en assabentar-se que l’empresa adjudicatària de les obres de reforma dels vestidors del Pavelló Municipal d’Esports es troba en situació de concurs de creditors. Fallida econòmica que suposa que els treballs, iniciats el 24 de juliol de 2017 i que s’haurien d’haver finalitzat el passat mes de desembre, estiguin actualment a mig fer, “de la primera fase, que comprèn, els dos primers vestidors i els sanitaris ubicats a l’entrada del pavelló s’han fet tots els treballs de lampisteria, és a dir, s’han posat els inodores, les dutxes i la instal·lació d’aigua i llum, però falta els acabats, posar els miralls, polir i pintar, i pel que fa a la segona fase encara s’ha de començar”, ha indicat Fernández.

Una expressió, la de si muntem un circ ens creixen els nans”, utilitzada per l’alcalde en funcions, ja que aquest nou entrebanc en la reforma dels vestidors del Pavelló d’Esports s’ha sumat als nombrosos problemes que ha tingut la construcció de la nova Sala SUF, que fa mesos que ja hauria d’haver estat acabada.

I ara, davant la fallida de l’empresa adjudicatària de la reforma dels vestidors del Pavelló, “els serveis jurídics de l’Ajuntament de Roses estan estudiant la solució per no haver de licitar i adjudicar un altre cop les obres, ja que ens aniríem passat l’estiu fins que tinguéssim els vestidors i els WC públics finalitzats”, ha afirmat l’alcalde en funcions, la qual cosa suposaria un problema per als usuaris del Pavelló Municipal d’Esports, que “són uns 800 els que hi passen per la instal·lació cada dia”.

Així, mentre es busca una solució s’està plantejant “la possibilitat d’ubicar uns mòduls per a que els usuaris puguin, com a mínim, canviar-se de roba”, ha desvellat Juam.

Reunió informativa per explicar la situació

Cal assenyalar que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, tenen previst celebrar una reunió el proper dia 11 a les 20 hores al mateix Pavelló d’Esports per explicar la situació a tots aquells usuaris de la instal·lació que hi vulguin assistir.