La música de Cambra de la Filharmònica de Colònia és la proposta del Teatre de Roses per aquest dissabte

Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia

El Teatre Municipal de Roses, TMR, ofereix l’actuació de l’Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia

Teatre Muncipal de Roses
Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia

El proper dissabte, 17 d’octubre, el Teatre Municipal de Roses oferirà una audició de l’Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia, amb un repertori que inclourà obres Vivaldi, Rossini, Puccini, Mozart i Paganini.

Aquesta orquestra de cambra va ser fundada l’any 2003 a Colònia (Alemanya), ciutat molt famosa pel seu conservatori i per l’alt nivell dels seus professors de música. L’orquestra es dedica a captar talents, en fa una selecció i forma les diferents composicions del que serà l’Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia. Ha fet gires per diversos països del món, Nova Zelanda i Austràlia entre altres. El seu repertori es compon d’obres selectes i combina sempre les obres més populars amb d’altres menys conegudes de les diverses èpoques de la història de la música clàssica.

El concert tindrà lloc a les 21:30 hores. Les entrades a 20 € pels adults, 17 € per als jubilats, i 12 per a estudiants ja es poden adquirir fins el mateix dia de l’actuació a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, i fins una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Violí: Vadim Tchijik

Piano: Armine Varvarian

Organitza: Kammer Philharmonie Köln

Col·labora: Ajuntament de Roses