Música i dansa a benefici dels nens i nenes de Roses i l’Alt Empordà

Roses Charity Concert

El Teatre de Roses acull avui un concert a beneficència de la població més vulnerable de la societat, els infants

Roses Charity Concert‘Roses Charity Concert’, en anglès Concert benèfic a Roses, és l’esdeveniment que acollirà aquesta nit el Teatre Municipal a benefici de la mainada de Roses i la comarca de l’Alt Empordà.

Un espectacle musical organitzat per Diez Céntimos’ i que comptarà amb l’actuació de músics, cantautors, ballarins i artistes com Isabel Vilà, Feliu Gasull, Rusó Sala o Pilar Guarné, entre d’altres. Tots ells dirigits per la il·lustre pianista rosinca, Carme Vilà.

‘Diez Céntimos’ és una ONG, amb seu a Roses, fundada per l’alemanya Susanne Schwarz que té la seva raó de ser, el seu compromís, d’ajudar i solidaritzar-se amb els desfavorits, els més desvalguts. I en aquesta època de crisi, que assola el món, els més vulnerables són els nens i nenes de la societat. Nens i nenes que viuen en el llindar de la pobresa .

Per aquest motiu, avui, 12 de juliol, a les 21 hores ‘Diez Céntimos’ organitza el ‘Roses Charity Concert’, pel qual els assistents podran gaudir per 10 €, un cop finalitzi l’espectacle de música i dansa, d’un aperitiu i participar en el sorteig de diferents quadres gentilesa de diferents artistes. Tot acompanyat també de música, en aquesta ocasió de Jazz i Bossa.