Música de 5 estrelles al 1935 Hotel & Apartaments i l’Hotel Spa Terraza de Roses

Hotel Spa Terraza

The Gospel Train

Dues propostes musicals de primer nivell, el Jazz&Tapes i el Sunset Music, ofereix per aquest pont de maig el Terraza Grup en els seus emblemàtics hotels 

1935 Hotel & Apartaments i l’Hotel
La cantant Rita Pavés

Aquest proper divendres, 3 de maig, el 1935 Hotel & Apartaments de Roses celebrarà un concert dins la seva proposta músico-gastronòmica Jazz&Tapes.

Un cicle de música que l’establiment hoteler celebra cada primer divendres de mes, i que consisteix en una vetllada gastronòmica on els assistents poden degustar un menú de tapes, acompanyats de la música de la Sant Andreu Jazz Band, col·laboradora de l’esdeveniment, i que en aquesta ocasió els assistents podran gaudir de la veu de la cantant Rita Pavés acompanyada del guitarrista Joan Fort, tots dos membres, evidentment, de la prestigiosa bansa de Jazz barcelonina.

El concert s’iniciarà a les 21 hores.

Del Jazz al Gospel

Hotel Spa Terraza
The Gospel Train

I del Jazz del divendres 1935 Hotel & Apartaments  passem al Gospel de dissabte, dia 4 de maig, dia en que l’Hotel Spa Terraza inaugurarà un nou cicle de música, el Sunset Music de músiques del món, i en el que està previst l’actuació de The Gospel Train.
El concert es portarà a terme, a les 22 hores, a la cocteleria de l’hotel, Cocktail Terraza, per tant, esdevé una ocasió immillorable escoltar bona música mentre es degusta un saborós còctel.

Aquest cicle del Sunset Music se celebrarà cada dissabte fins al mes de novembre, destacant que els concerts són gratuïts amb una consumició obligatòria.

Jazz&Tapes i el Sunset Music, dos cicles de música de 5 estrelles per poder gaudir a Roses.