Mes de paraules

Nacho Armillas arriba a Roses amb l’objectiu de guanyar la 2ª prova del Campionat Europeu d’Aquabike

Nacho Armillas
Nacho Armillas, campió d'Europa de Ski GP1 de motonàutica

El pilot del GEN Roses, Nacho Armillas, és segon de la general després de la primera prova disputada a Croàcia

Nacho Armillas amb una aquabike de GP1 / arxiu

Per a Nacho Armillas, pilot professional de Motos d’Aigua nascut a Besalú, arribar a Roses “és com fer-ho a casa perquè sempre entreno aquí”, ja que corre amb els colors del GEN Roses.

I el jove pilot va arribar ahir a Roses per participar avui i demà a la 2ª prova del Campionat Europeu d’Aquabike en les categories GP1, la fórmula 1 de les motos d’aigua, ja que no tenen límit de CV i la GP2, motos de fins a 140 CV.

I el seu objectiu “sempre és guanyar, tot i que alguns problemes m’ho van impedir a la primera prova del campionat celebrada a Croàcia, i em vaig haver de conformar amb la segona posició”, ha assenyalat en Nacho, el qual va reconèixer que els seus majors rivals en aquest campionat d’Europa “és l’austríac Kevin Reiterer” a la categoria GP, “i els tres germans francesos, en Jeremy, Michael i Morgan Foret que són els mateixos que estan al mundial i a l’europeu i els que marquen la diferència”.

El pilot del GEN Roses ha assegurat que el seu objectiu és ser campió d’Europa, i que per això “s’ha de pujar, com a mínim, al podi en totes les curses, però ara m’agradaria molt guanyar a casa”, va reconèixer.

Ahir els pilots participants van fer els primers entrenaments a la platja de Roses i Nacho Armillas està previst que prengui la sortida de la cursa a la categoria de GP1, “que és la que m’interessa” a les 16:30 hores.

Una cursa que tothom podrà visionar perfectament des de les instal·lacions del GEN Roses.