Nacho Armillas es proclama campió d’Europa d’Aquabike en GP2

Nacho Armillas
Nacho Armillas, campió d'Europa d'Aquabike en GP2

Armillas, pilot del GEN Roses, assoleix també el subcampionat en GP1 quedant-se a només un sol punt del campió, Mickael Poret

Nacho Armillas, campió d’Europa d’Aquabike en GP2

Després d’un any 2014 amb una greu lesió, en Nacho Armillas, pilot de motos d’aigua (jet-ski), s’ha recuperat i està en plena forma com demostra el campionat europeu que va obtenir després de les quatre proves del circuit que es van disputar a Croàcia, Espanya (Roses), Portugal i França.

Aquest 2015 ja ha aconseguit guanyar l’Europeu de GP2 després d’una gran lluita amb el francès Raphael Maurin en cada una de les proves. A més, va quedar a un sol punt del també francès Mickael Poret en la categoria GP1. En l’última prova del campionat (Valras – França, 5-7 de setembre de 2015) el campionat estava molt complicat i només una victòria d’en Nacho i una trencadissa del francès li donava el títol de campió al pilot català. Les coses van començar bé i liderant la prova, en Nacho veia com en Mickael Poret tenia problemes de motor i es quedava al circuit amb molt poques opcions de sumar cap punt, però a última hora els dos pilots del seu mateix equip no van acabar la prova i sumat a alguns problemes tècnics d’altres pilots el francès va sumar el punt que necessitava.

En tot cas aquest cap de setmana durant l’entrenament que han fet els pilots del GEN Roses en Nacho es trobava en forma i confiat de que les coses a final d’any li poden sortir bé i opta a tot, tot i que encara té forts dolors d’esquena intermitents degut a l’exigència dels jets.

Nacho Armillas viatjarà a Tailàndia i a Dubai per lluitar pel campionat del món de 2015.

A Nacho Armillas els separen només 10 punts del títol de campió mundial que es jugarà a Dubai els dies 19 i 20 de desembre, on hi ha 50 punts finals en joc. Abans, però, anirà a una de les proves més prestigioses d’aquest esport que es disputa a Tailàndia (King’s Cup) i li servirà de prova i posta a punt final per encarar el mundial en la seva última escala de Dubai.