Nacho Armillas, Lucas Oliver i Alexandre Lladó, del GEN Roses, guardonats per la Federació Catalana de Motonàutica

GEN Roses

Campionat de Motonàutica organitzat pel GEN Roses / Foto: arxiu

La Federació Catalana de Motonàutica clou la temporada amb el lliurament de premis als diferents campions de Catalunya

Campionat Motos Aquàtiques
Prova del campionat de Catalunya de Motonàutica celebrada a Roses / Foto: Arxiu

Tres pilots del GEN Roses, Nacho Armillas, com a campió de la Categoria Esquí Superstock F1, Lucas Oliver, com a tercer classificat de la general, i Alexandre Lladó, també com 3er classificat, però a la Categoria 2 Temps F3 del campionat de Catalunya de Motonàutica, van ser guardonats, el passat dissabte dia 29 de novembre, en l’acte oficial de lliurament de premis de la Federació Catalana de Motonàutica, que es va celebrar en un restaurant de Badalona, i en el transcurs del qual es van lliurar els trofeus acreditatius a tots els campions de Catalunya de les diferents categories així com diferents premis i guardons.
L’any 2014 ha estat molt positiu a nivell internacional per la Federació Catalana de Motonàutica, tota vegada que quatre dels seus esportistes han aconseguit títols internacionals absoluts, a més de diferents subcampionats. Aquest és el cas de Jordi Olesti i David Burgos, que van assolir la Copa d’Europa de la classe Endurance S2 en una regata disputada el passat mes de maig a Múrcia i el de Carlos Santaella i Toni Guinot, que van aconseguir el campionat del Món d’Endurance Class B en el transcurs de les regates disputades el passat mes d’octubre a Badalona. Aquest títol té un regust especial, tota vegada que fins ara pilots catalans no havien guanyat mai un títol mundial per a embarcacions tan grans.

En el transcurs de la vetllada també es van lliurar guardons als clubs nàutics més actius i a diferents empreses patrocinadores i als pilots classificats en les tres primeres posicions de les diferents modalitats. L’acte va comptar amb la presència del coordinador d’esports de l’Ajuntament de Badalona, Sr. Juan Portillo i del Director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, Sr. Gerard Figueras.

Els campions de Catalunya 2014 han estat els següents:

  • Categoria Endurance

1rs Jordi Olesti – David Burgos, Club Marítim Port Ginesta

2n Josep Perarnau, Club Nàutic Arenys de Mar

3rs Carlos Santaella – Toni Guinot, Club Marítim Port Ginesta

  • Categoria Esquí Superstock F1

1r Nacho Armillas, Grup d’Esports Nàutics de Roses

2n Jordi Tomás, Club Nàutic Bétulo

3r Lucas Oliver, Grup d’Esports Nàutics de Roses

  • Categoria 2 Temps F3

1r Jordi Tomás, Club Nàutic Bétulo

2n Lucas Fores, Club Nàutic Bétulo

3r Alexandre Lladó, Grup d’Esports Nàutics de Roses

  • Categoria F4

1r Denis Munnikhuis, FCM

2n Àlex Múñoz, Club Nàutic Bétulo

3r Marc Orta, FCM