Fira de la Rosa de Roses

Natalia Barragán guanya el concurs de fotografia del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Aquesta és la imatge amb la que Natalia Barragán ha guanyat el concurs del Carnaval de Roses 2019

Una imatge amorosa entre dos ‘ocells’ és la guanyadora del concurs del Carnaval de Roses 2019

Carnaval de Roses
Aquesta és la imatge amb la que Natalia Barragán ha guanyat el concurs del Carnaval de Roses 2019

L’edició 2019 del concurs de fotografia del Carnaval de Roses ja té guanyadors. Natalia Barragán ha assolit el primer premi, dotat amb 300€, gràcies a la imatge presa a una parella disfressada de l’ocell Zazú, amb un postura molt carinyosa ajuntant el seus llavis/pics.
Miguel Planells, amb la fotografia ‘Pallasso amb globus’ ha aconseguit el segon premi i Sheila Jane McKinnon, amb ‘Cake Girl’, el tercer.

En total, l’edició d’enguany ha comptat amb la presentació d’un total de 47 fotografies. La fotografia guanyadora té com a premi 300 euros, mentre que la segona i tercera rebran 250 i 200 euros respectivament.  

El jurat, integrat per Francesc Giner, regidor de Cultura i Festes l’Ajuntament de Roses; Jordi Sastre, tècnic de Cultura i Festes de l’Ajuntament; Toni Martínez, assessor cultural de l’Ajuntament; Martí Parada, dissenyador gràfic de l’Ajuntament de Roses; i el fotògraf professional Robin Townsend, en en data 27 de març, les ha puntuat segons els criteris establerts a les bases, que són la qualitat tècnica, l’originalitat i la representació del Carnaval.

Les fotografies presentades estan guanyadores es poden veure clicant AQUÍ, mentre que totes les imatges presentades es pot fer clicant AQUÍ.