Programa Reallotgem

Nathan Secondi (Cube) i Ares Masip (Forestal) guanyen el 12è Enduro Salines

Enduro Salines de Maçanet de Cabrenys
El campió de l'Enduro Salines 2023 / Foto: Lluís Vila

La prova ciclista de Maçanet de Cabrenys va reunir un total de 211 participants locals, nacionals i internacionals

La dotzena edició de l’Enduro Salines de Maçanet de Cabrenys, a l’Alt Empordà, va baixar diumenge la persiana amb un èxit de participació, després de reunir un total de 211 participants en les diferents categories. Nathan Secondi (Cube) i Ares Masip (Forestal) van pujar a l’esglaó més alt del podi de la categoria reina, un triomf meritori tenint en compte que la prova ciclista va comptar amb noms rellevants del món ciclista com ara Damien Oton, Àlex Iscla o Albin Cambós. En concret, la cita esportiva va portar fins a terres empordaneses riders d’arreu de Catalunya, però  també de diferents punts d’Espanya i ciclistes internacionals procedents de França -de la Catalunya del Nord, especialment-, Regne Unit i Andorra.

Pel que fa al recorregut, de de 32 quilòmetres i 1.407 metres de desnivell positiu, els i les participants han elogiat els corriols i les trialeres de l’entorn natural del poble, així  com la duresa del circuit, física i mentalment. La prova, que ha constat de quatre trams cronometrats, és puntuable per la Copa Catalana en el marc de la Copa Pirineus MTB Internacional 2023. Un any més, l’organització d’aquest esdeveniment ha anat a càrrec de Masdh Produccions.

Per consultar les classificacions de totes les categories de l’Enduro Salines, així com la classificació del campionat, es pot accedir a través d’aquest enllaç.  Cal destacar que la jornada s’ha acabat amb un fet excepcional: per primera vegada a Europa la categoria Scratch ha comptat amb cinc primers classificats de categories diferents.