Es necessiten voluntaris a Roses que vulguin parlar en català amb gent que està aprenent l’idioma

Voluntariat per la Llengua

L’Oficina de Català fa una crida per animar als rosincs i rosinques a participar en el programa Voluntariat per la Llengua

Voluntariat per la LlenguaEl Voluntariat per la Llengua (VxL) és un programa que té per objectiu la pràctica del català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol millorar el seu català oral. Les parelles es troben una hora a la setmana durant unes setmanes. De manera complementària,  poden participar en activitats culturals i de coneixement del territori que s’organitzen des de l’Oficina de Català.

I actualment, aquesta entitat rosinca del Consorci per a la Normalització Lingüística  està preparant t una altra edició del Voluntariat per la Llengua “i ens trobem que tenim molts d’aprenents i pocs de voluntaris, i per això fem una crida als rosinsc i rosinques  a participar en el programa del Voluntariat per la Llengua, ja que no es necessita una gran disponibilitat, només una hora a la setmana per parlar amb una persona que està estudiant català i que el vol practicar en un ambient més distés i fora de l’aula”, ha explicat la directora de l’Oficina de Català, Mònica Corominas.

Els interessats en participar en el VxL poden dirigir-se a l’Oficina, situada al nº22 de la Riera Ginjolers, al mateix edifici del Casal del Pescador.