Neennnngss!! Quina passada la passada de divendres del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2016
El Rei Canestoltes del Carnaval de Roses 2016 és l'amo de la Vila durant aquest dies i ahir ho va deixar ben clar...

Unes 4.000 persones i prop del centenar de colles participen a la primera desfilada del Carnaval de Roses, la de divendres nit

Carnaval de Roses 2016
El Rei Canestoltes del Carnaval de Roses 2016 és l’amo de la Vila durant aquest dies i ahir ho va deixar ben clar amb el seu ‘postureo’

Anem per feina, que el que voleu veure són les fotos. Si l’any passat titolavem “Sol i bon temps a la desfilada de divendres nit…”, ahir no va sortir el sol, però poc li va faltar, perquè, com fa un any, va fer durant la passada de divendres de l’any passat, enguany es va tornar a repetir la bona climatologia, esdevenint una temperatura agradable per passejar, ja sigui disfressat o no.

I unes 40 colles conformades per al voltant de 4.000 persones vestides de Minions, de Taverneres, de Domadores, de Frozen, de Comando G del grup Parchís… i d’altres moltes més disfresses que ara mateix no ens recordem… Deu ser la ressaca de los cajones (sí, cajones, que no volem ser mal parlats).

I des d’aquí, des d’aquestes línies volem agrair al fotògraf José Expósito, de Fotografia Jea Tessa l’haver fet una fotografia a la persona més lletja del carnaval, un tiu més lleig que un percat, més lleig que un l’orinal ocupat. I li donem les gràcies perquè viladeroses.cat sempre, en les més de 2 milions de fotografies que porta realitzades en els seus d’existència sempre ha fotografiat a la gent més guapa i trempada que hi ha. I vosaltres, que heu sortit en aquestes fotos ja l’heu comprovar. I li donem les gràcies, perquè en José ens ha fet veure que els lletjos també tenen dret a sortir.

El port, quasi quasi perfecte….

L’estada al port de les carrosses es va desenvolupar dins els paràmetres normals, si exceptuem que la Creu Roja va assistir a 16 persones i 13 per altres incidències, de les quals es van traslladar al CAP a 9 persones per abús d’alcohol i 2 per lesions lleus a causa d’una baralla.

Però, bé, quasi perfecte, i destacant que a les 3 de la matinada totes les carrosses ja hi eren fora, i els seus ocupants a casa, a l’envelat o al pavelló gaudint de la discomòbil, a on no es va produir cap incident. Ni a casa, ni a l’envelat ni al pavelló, tot i que al carrer Mossèn Carles Feliu alguns cotxes van patir el trencament dels retrovisors i a la SARFA es va donar un comportament incívic quan agafaven el bus per marxar, que va ser resolt per la Policia Local.

Perdoneu, però algú ho havia de dir

Sí, algú ho havia de dir, i és que en alguns moments hi ha una distància entre carrossa de 200 metres, sí heu llegit bé, 200 metres. Fins i tot alguns dels espectadors, i participants, exclamaven “Quina passada més… Pesada”.
Però bé, si estem aconseguint, perquè tots som el Carnaval, solucionar altres qüestions més greus, també aconseguirem solucionar aquesta.

Acabem el rotllo i us deixem amb les fotos…