Neix a Roses una iniciativa d’oci nocturn dirigida als joves

L'Altra Nit al CAR Jove de Roses

Joves participant a la primera sessió d'oci nocturn de 'L'Altra Nit' al CAR Jove de Roses

‘L’Altra Nit’ és una nova proposta juvenil d’oci nocturn endegada per l’Àrea de Joventut de Roses

L'Altra Nit al CAR Jove de Roses
Joves participant a la primera sessió d’oci nocturn de ‘L’Altra Nit’ al CAR Jove de Roses

El passat dissabte 27 de gener, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Roses va posar en marxa una nova iniciativa d’oci nocturn alternatiu dins el programa de dinamització del CAR Jove que porta a terme l’empresa Llegendària Lleure.

La iniciativa, que tindrà una periodicitat habitualment quinzenal, s’estendrà des del mes de gener fins al mes de juny, amb un total de tretze activitats singulars programades en aquesta primera etapa: gimcanes, campionats de jocs de taula i videojocs, trobades i passejades temàtiques, tallers originals, cinefòrums… son algunes de les activitats que ja s’hi estan programant i portant a terme.

La primera d’elles, que va tenir lloc el passat dissabte, ja va comptar amb una molt bona participació de joves, els quals van poder gaudir de les activitats d’una nit temàtica destinada a la sèrie d’èxit “Stranger Things” i a la dècada que la va inspirar, la del 80.
Taller de gofres, videojocs Arcade, música dels 80 i un cinefòrum amb la pel·lícula “Stand by me”, van ser algunes de les activitats desenvolupades durant aquest primera sessió d’oci nocturn juvenil.

Per al proper dissabte, 3 de febrer, i continuant amb la temàtica de la sèrie, ‘L’Altra Nit’ ofereix una gimcana noctura “La Roses de l’inrevés”.

Totes les activitats són gratuïtes i adreçades genèricament a joves d’entre 14 i 25 anys, tot i que algunes es dirigeixen a franges d’edat concretes depenent de la seva naturalesa i contingut.

Objectiu de ‘L’Altra Nit’

‘L’Altra Nit’ pretén satisfer la necessitat dels joves de Roses de disposar de diferents alternatives d’oci nocturn a fi de completar, millorar i modificar, l’oferta que habitualment i tradicionalment se’ls hi adreça, adequant-la a paràmetres enriquidors des del punt de vista social, educatiu, cultural i participatiu.

Per a més informació us podeu dirigir al CAR Jove de Roses, ubicat la Gran Via Pau Casals, nº 39, fer-ho via telefònica al 972 15 08 88 o mitjançant el Facebook o el Twitter del CAR Jove.