Neix una nova guia amb els establiments de Roses oberts durant el confinament

Guia d'establiments oberts a Roses

Mapa dels establiments oberts a Roses

Aquesta nova guia d’establiments complementa la que ja va elaborar l’Ajuntament de Roses al mes de març

El passat mes de març tot just quan va entrar en vigència l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària del coronavirus, l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses va elaborar una guia d’establiments de la Vila amb servei a domicili.

I ara, “per donar un major servei dins aquest període de confinament hem volgut posar en coneixement de la ciutadania, amb una nova guia, tots aquells establiments que no necessàriament fan un servei a domicili, però que estan oberts per poder anar a comprar presencialment”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens.

Una nova guia digital composada també per mapa de situació al qual es pot accedir clicant AQUÍ, la qual s’anirà ampliant i actualitzant a mesura que els establiments es vagin adherint.
 En aquest sentit, els comerços que es vulguin apuntar poden omplir i enviar el formulari que trobaran AQUÍ, informant quins productes i serveis ofereixen, on s’ubica l’establiment i, sobretot, si ofereixen la possibilitat de venda en línia, per telèfon, o presencial.