“Ni la teva mare t’aguanta”

ERC Roses
Verònica Medina
ERC Roses
La regidora d’ERC Roses a l’Ajuntament de Roses, Verònica Medina

Cada mes intento fer una valoració personal del ple ordinari, un ple, el del mes de maig, en que vam viure unes actuacions i unes intervencions que em van semblar, com a mínim, lamentables.

No crec que faci falta perdre les maneres i faltar al respecte als altres per a poder debatre un assumpte totalment polític i molt menys fer al·lusió a una persona del públic que simplement assistia per a veure com es fa política en el nostre municipi.

Un comportament deplorable per part del Sr. Pàramo cap a mi i cap a una de les persones que més m’estimo en la vida, com és la meva mare, quan, en un moment del ple, em va etzibar la frase que dóna títol a aquest article

Crec que ahir el 1er tinent d’alcalde de Roses va obviar que ningú té dret a ofendre ningú pel simple fet de no compartir la mateixa ideologia.

A part de tot això, les poques ganes de tirar endavant un veritable projecte de ciutat educadora, progressista i moderna són massa visibles per part del govern.

Els entrebancs que posen en cada moció que presentem, és a dir, l’única eina que tenim per ajudar a la gent del nostre municipi deixa en evidència el nivell que tenim de governants.

Tornar a la “política avorrida” no és ni molt menys el nostre objectiu, la política de la majoria absoluta on tot s’aprova perquè en un cantó són majoria i només compta el seu criteri (la política del rodet). Una política en la que no importa el debat i les aportacions de tots els representants de la corporació sinó el criteri dels que governen amb mà de ferro pensant en els seus interessos i no en la globalitat de la ciutadania. Una política que ha aplicat ell durant tots els anys que ha governat el municipi de forma presidencialista i autoritària.

És important tenir un equilibri entre equip de govern i oposició perquè, en definitiva, qui s’ha de beneficiar és el poble.

Aprofito també per dir que l’alcaldessa, que hauria de ser la persona que dirigeix el Ple i l’equip de govern, hauria de fer veure als regidors d’aquest equip les diferents línies que no es poden traspassar i si això passa, com ha passat, fer veure aquests regidors que aquesta no potser la imatge que desprengui el govern d’una ciutat acollidora, respectuosa i democràtica com Roses.

Per tant, continuarem treballant com fins ara, des d’una perspectiva totalment constructiva i enriquidora per a la nostra gent.

Els valors humans com el respecte i l’empatia ens han de marcar el camí cap a una total convivència.

Verónica Medina Flores
Regidora d’ERC Roses a l’Ajuntament de Roses