Fira de la Rosa de Roses

Nicolás Molina es va proclamar campió de Catalunya d’Optimist B

GEN Roses
Nicolás Molina a dalt del podi amb la medalla d'or penjada al coll de campió de Catalunya d'Optimist B / Foto: GEN Roses

El jove regatista del GEN Roses va assolir el títol en el campionat de Catalunya 2023 d’Optimist B celebrat a Tarragona

El regatista Nicolás Molina Benítez, de tan sols 10 anys, de l’equip d’Optimist del Grup d’Esports Nàutics (GEN) Roses, es va proclamar campió absolut de Catalunya d’Optimist B, en el campionat celebrat a principis d’aquest mes de juny a l’Hospitalet de l’Infant.

Al certamen, organitzat pel Club Nàutic Hospitalet-Vandellós, van participar 76 regatistes de 15 clubs nàutics d’arreu la costa catalana, que van haver de completar les 6 proves programades: tres el dissabte, dia 3 de juny i tres el diumenge dia 4.

Aquest títol de campió va esdevenir un èxit pel jove regatista del GEN Roses, un nen nascut a Figueres, tot i que estudia al Centre Escolar Empordà, i que de ben petit es va sentir per l’esport de la Vela, a l’igual que la seva germana, la Laura, dos anys més que gran que en Nicolás.

Tot esforç té la seva recompensa, i el de Nicolás va arribar després de portar tota una temporada lluitant per aconseguir els fruits de les seves nombroses hores de navegació a bord de la seva embarcació, una Luky Like, per la Badia de Roses.

Enhorabona!