A Niña Pastori se li fa petita la Ciutadella de Roses

Festival Sons del Món

Niña Pastori durant el concert de Sons del Món celebrat a la Ciutadella de Roses

Sons del Món bat el rècord d’assistència en el concert de Niña Pastori a la Ciutadella amb més 2.000 persones

Festival Sons del Món
Niña Pastori durant el concert celebrat a la Ciutadella de Roses

Dues mil persones, la majoria de la comunitat gitana, provinents d’arreu Catalunya, l’estat español i la Catalunya Nord es van aplegar ahir dissabte a la Ciutadella per assistir al concert de Niña Pastori.

Dues mil persones que van emplenar l’espai de la Ciutadella on se celebren els concerts del Festival Sons del Món.

La ‘cantaora’, acompanyada dels guitarristes Diego del Morao i Jesús Guerrero, dos músics amb més reputació del país de flamenc, va oferir un espectacle de dues hores que no va defraudar als més fidels seguidors. A l’inici de la seva actuació es va dirigir a l’auditori per afirmar que Catalunya sempre l’ha acollit molt bé, “perquè és un lloc on hi ha molta afició pel flamenc. Tinc 19 anys, 19 anys de carrera i recordo que la primera vegada que vaig venir a Catalunya em van acollir molt bé. I avui sóc un altre cop aquí, a més en un lloc preciós com aquest”.

Niña Pastori amb el seu espectacle ‘Lo que quiere el alma’ va oferir un concert de flamenc pur, a la vegada que molt lliure arrencant-se per alegries, buleries, els pals més alegres del gènere, i el fandango per fer les delicies dels assistents, que al final del concert van expressar l’alegria d’haver assisit al concert damb un“alucinant, té una veu meravellosa pel flamenc”.

Acompanyada de sis músics, els assistents van poder gaudir també de la interpretació de cinc temes inèdits de la Niña Pastori, que al final de l’espectacle, ja en els bisos,van ballar tots d’alt l’escenai per posar el punt final a un concert “genial”, l’únic programat arreu de Catalunya.