Niña Pastori tanca, aquest dissabte, els concerts de Sons del Món a la Ciutadella de Roses

Festival Sons del Món

Niña Pastori

L’assistència per assistir al concert de Niña Pastori ja sobrepassa les 1.000 entrades venudes

Festival Sons del Món
Niña Pastori

Aquest dissabte, Niña Pastori protagonitzarà un dels concerts més concorreguts de la present edició del festival Sons del Món, el certamen que programa al llarg de juliol concerts maridats amb vins de la Ruta del vi DO Empordà en espais patrimonials únics. La “cantaora” de flamenc amb més renom dels últims temps realitzarà l’única actuació d’aquest estiu a Catalunya a la fantàstica Ciutadella de Roses. Tot i superar el miler d’entrades venudes, encara es poden adquirir localitats.

Niña Pastori oferirà l’espectacle ‘Lo que quiere el alma’ acompanyada per una banda de sis músics. Destaca la presència de dos dels guitarristes flamencs més reputats del país: Diego del Morao i Jesús Guerrero. El públic d’aquest concert podrà escoltar per primera vegada cinc cançons inèdites que la cantaora ha decidit incloure en aquest espectacle.

Gerisena Selecció 2012, de la Cooperativa de Garriguella

El vi seleccionat per la sommelier Laura Masramon, en aquesta ocasió per maridar amb el concert de Niña Pastori, ha estat el Gerisena Selecció 2012, de la Cooperativa de Garriguella,“un vi jove, intens i ple amb l’ànima que dóna la maduresa, el sentiment i la melancolia”. Un vi que sens dubte està a l’alçada de la força i la passió que transmet la ‘cantaora’ gaditana.

El Gerisena Selecció 2012 és de color morat intens, que desprèn aromes de fruita negra com les mores i els aranyons de bosc, entra amable a la boca amb la seva textura làctica i golosa a la qual ningú es pot resistir. Aquesta seducció es prolonga deixant un llarg i càlid rastre de concentració i fruita. Un vi amb molt de sabor per una artista amb molta solera.