“Ningú és massa gran per començar a usar el Facebook”

Cicle de Conferències per a la gent gran de Roses

L'Edgar Tarrés en un moment de la xerrada sobre les xarxes socials que va impartir al Teatre Municipal

Ahir es va portar a terme al Teatre Municipal la darrera i última xerrada dirigida a la gent gran on es va parlar del Facebook

Cicle de Conferències per a la gent gran de Roses
L’Edgar Tarrés en un moment de la xerrada sobre el Facebook que va impartir al Teatre Municipal

Personalment coneixem a gent gran que té un perfil de Facebook. I dominen. I el que no saben ho pregunten. I ahir es va celebrar una xerrada, l’última de les programades en el ‘Cicle de Conferències per a la gent gran’ organitzat per l’Ajuntament de Roses, que va anar a càrrec d’Edgar Tarrés del departament de Comunicació i Premsa del consistori, que el primer que va voler deixar clar és “que ningú és massa gran per iniciar-se al Facebok, i amb l’ajuda dels néts, fills o amics el poden utilitzar”.

Tarrés va explicar als assistents “la importància que té avui dia la utilització de les xarxes socials com el Facebook”. Ho va fer d’una manera amena i entenedora perquè tothom entengués les seves explicacions. També els va dir als avis i àvies que “no han de tenir por alhora d’utilitzar el Facebook perquè potser molt divertit, tot i que, evidentment, existeixen perills”, va dir l’Edgar, per puntualitzar que el major perill “és la informació que es pot publicar, ja que hi ha gent que busca informació sobre quan no hi són a casa o les propietats que tenen, i això per evitar sorpreses desagradables millor no dir-ho pel face”.

En total s’han portat a terme 4 xerrades en aquest cicle dirigit a la gent gran. Les dues primeres, sobre l’alimentació i la medicació les va impartir el doctor Ter del CAP de Roses, una al gener i la segona al febrer. Agents de la Policia Local van impartir la tercera a l’abril parlant sobre la seguretat a la llar. I ahir, es va tancar el cicle explicant la importància de les xarxes socials avui dia i el divertiment que pot tenir el seu ús. Un cicle que van endegar el departament de Benestar Social a instàncies del Consell Sectorial de la Gent Gran de Roses, i del qual se’n treu “una valoració molt positiva segons ens han comentat el propis interessats, la gent gran”, va dir el regidor de Benestar Social, Marc Danès, el qual va dir que “de cares a passat l’estiu es podrien celebrar altres de més practiques, sobre el funcionament de les xarxes socials”.