El Niño de la Hipoteca i el DJ rosinc Adrià Giner fan moure l’esquelet a les Barraques de Roses

Barraques de la Festa Major de Roses 2015

El rosinc Adrià Giner DJ va fer ballar als barraqueros i barraqueres

Distinta manera d’oferir música per a un mateix objectiu, que la gent s’ho passi bé, van oferir ahir El Niño de la Hipoteca i Adrià Giner DJ

Barraques de la Festa Major de Roses 2015
El Niño de la Hipoteca y Los Ratones a les Barraques de Roses

Tercera nit de concerts a les Barraques de Roses. I va ser el torn de El Niño de la Hipoteca y Los Ratones. Un nen que en realitat es diu Guiu Cortés, un músic de Barcelona que ja porta uns quants anys, des de 2008, amb això de la música i que va passar de tocar en el Metro de la capital comtal a cantar en escenaris com el de les Barraques de Roses, on ho va fer ahir dimecres acompanyat pels quatre ‘Ratones’ músics, per oferir una proposta musical frescat i festiva amb unes lletres originals i divertides que no van passar desapercebudes per al respectable.

I quan El Niño ‘hipotecat’ i els Ratones van deixar l’escenari, amb una sensació entre el públic de “ei, no ho pas malament aquest tio”, va ser el torn del Bala DJ, perdó Adrià Giner DJ, però és que no va donar ni temps de retocar-nos el maquillatge que ja hi era el ‘tiu’ punxant (és un dir) discos dalt de l’escenari, la qual cosa l’agilitat en actuar després del primer concert és de molt agrair.

Barraques de la Festa Major de Roses 2015
El rosinc Adrià Giner DJ va fer ballar als barraqueros i barraqueres

I un dels millors DJ de la comarca, nascut, evidentment a Roses, va suposar una aire fresc a les Barraques de Roses. Fresc amb cançons dels 80 com l’inobidable ‘Bailando’ d’Alaska que va fer moure l’esquelet, ara de veritat, als joves i no tan joves que hi havia a les Barraques. I diem de veritat perquè si amb El Niño de la Hipoteca ja se’n va insinuar algun que altra pas de ball amb l’Adrià Giner DJ, la gent, ara sí, va ballar com encara no s’havia fet a les Barraques d’enguany.

Avui, quart dia de concerts, hi actuaran Pepet i Marieta, La Gossa Sorda i els DJ Septi i DJ Xavi Buixò