Suquet de peix de Rose

Nit de concerts en el primer dia de la Festa Major de Roses

Cs Roses
CS Roses vol que les Barraques de la Festa Major esdevinguin un trampolí per als músics locals

Julay’s, l’Orquestra Montgrins i Zoo van omplir de música la nit de Roses

Festa Major de Roses 2018
L’Orquestra Montgrins va omplir de música la plaça Frederic Rahola

Què seria d’una Festa, ja sigui Major o Menor, sense música? Res.

I per això el departament de Festes va programar per al primer dia de la Festa Major no un, ni dos, sinó tres concerts, tots tres gratuïts, que van emplenar de música la Vila.

Mentre que a les 10 de la nit l’Orquestra Montgrins emplenava la plaça Frederic Rahola interpretant èxits d’ahir, avui i sempre davant d’un públic d’ahir i d’avui, els 6 músics del grup Julay’s inauguraven els concerts de Barraques una hora més tard, a les 11, fent ballar als joves que hi havia a l’espai firal de les Barraques amb versions de temes d’artistes també d’ahir, d’avui i sempre.
Molt alegres, canyeros i divertits es van mostrar els Julay’s sobre l’escenari.

Festa Major de Roses 2018
Julay’s i Zoo van deixar un molt bon gust de boca en el primer dia de concerts a les Barraques

I després d’una hora i mitja de concert, els empordanesos dels Julay’s es van acomiadar del públic rosinc per donar a pas als valencians del grup Zoo.  Un grup musical nascut en 2014 a Gandia que se centra en el rap, breakbeat , reguetón, rock i ska i que als Premis Enderrock d’aquest any va estar nominat al millor artista, al millor disco de pop-rock, per la cançó ‘Raval’, al millor directe (molt bo, com vam poder comprovar els assistents ahir a Barraques) i al millor videoclip, premi aquest que es van emportar Zoo per  a Gandia.

Els 6 músics de Zoo es van ficar al respectable a la butxaca deixant, amb la seva proposta musical, un molt bon gust de boca en el primer dia de concerts de les Barraques.

Concerts que continuen avui amb Parrak i Seguridad Social.

Podeu consultar tots els concerts de Barraques clicant AQUÍ.