La “Nit de l’Esport” de Roses se celebrarà enguany amb un nou format

Nit de l'Esport de Roses
La última gala "Nit de l'Esport" de Roses es va celebrar l'any 2015

En lloc dels premis en les diferents categories que s’atorgaven als darrers anys de la “Nit de l’Esport” es reconeixerà amb una distinció a tots aquells/es esportistes i entitats de Roses més destacats/des de l’any 

Nit de l'Esport de Roses
La última gala “Nit de l’Esport” de Roses es va celebrar l’any 2015

És evident que en una població de gairebé 20.000 habitants els ciutadans que destaquen com a esportistes no són signifiquen un gran nombre. Per això, en les darreres edicions de la “Nit de l’Esport” de Roses sempre es va atorgar un premi, si fa o no fa, als mateixos esportistes.

Per aquest motiu, l’any passat no es va celebrar la que seria la cinquena gala per homenatjar als esportistes rosincs, però enguany el Consell Sectorial d’Esports de Roses, en una reunió celebrada el passat dimecres, va decidir que enguany es tornaria ha organitzar la gala “Nit de l’Esport”, però canviant el seu format, com va proposar el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, “es trauran les diferents categories de premis que hi havia perquè el que es pretén fer és un reconeixement general, o distinció esportiva, a tots aquells/es esportistes i entitats de Roses més destacats/des de l’any, perquè el més just és reconèixer l’esforç i sacrifici de tots els esportistes durant l’any, tinguin o no després un ressò mediàtic”.

La celebració de una nova edició de la “Nit de l’Esport” de Roses encara, però no té una data fixada, ja que és un acte en el que es veuen implicats tots els clubs esportius de la Vila. 

Gorditos Team i el seu projecte solidari

A la reunió del Consell Sectorial d’Esports, a la que va assistir l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor Fernández, i els edils de l’oposició com Vero Medina i José A. Valdera, a més de representants d’algunes entitats esportistes, van assistir-hi com convidats Sergi Cayuela i Josep Martos, de l’equip Gorditos Team de rallis. Dos rosincs que a través de l’ONG ‘Pilotes per un Somriure’ tornaran al Marroc per portar roba, calçat i pilotes als més necessitats, i que enguany ho tornaran a fer.

Per aquest motiu, es va parlar durant la reunió de difondre aquest projecte solidari, a la vegada que crear la logística necessària en el cas que sigui molt el material que Cayuela i Martos hagin de portar al país nord-africà.

Consell Sectorial d’Esports de Roses 

El Consell Sectorial d’Esports de Roses està integrat per representants de l’Ajuntament, per les entitats esportives inscrites en el Registre Municipal d’Entitats ciutadanes, per agents socials amb interès en la matèria i per persones d’especial rellevància i representació en l’àmbit esportiu. 

Els objectius d’aquest Consell són afavorir la participació dels ciutadans i entitats del municipi en la  definició de les necessitats dins de l’àmbit del foment de l’esport i de l’activitat física, fomentar la relació i la coordinació de les institucions públiques i les entitats ciutadanes i impulsar la participació d’entitats, organismes i particulars en la pràctica esportiva a Roses.