La Nit de l’Humor torna a Roses per la porta gran amb ‘50 Ombres d’Andreu’ al Teatre Municipal

50 Ombres d'Andreu

L’espectable ‘50 Ombres d’Andreu’ de la que serà la 8ª edició de la Nit de l’Humor en favor de la Fundació Josep Carrera es representarà dissabte al Teatre de Roses en dues sessions

50 Ombres d'AndreuNo és 50 ombres de Grey, sinó d’Andreu, un monòleg portat a Roses per les Associacions Culturals Wendy’s Club i Pim Pam Pum en el seu objectiu de recaptar diners a benefici de la Fundació Josep Carreras.

Un nou monòleg d’humor que enguany torna per la porta gran a Roses després d’una travessia l’any passat per Palau-saverdera, ja que és un espectacle inclòs en la programació de primavera del Teatre Municipal, “en Francesc Giner ens va oferir incloure’l en la programa teatral i, nosaltres encantats”, ha manifestat l’Alfons Gómez, principal impulsor de ‘Un Somriure per la Leucèmia’.

Només queden entrades per a la segona sessió

50 Ombres d’Andreu es un monòleg que “el vam anar a veure a Barcelona i ens va agradar molt i per això el portem a Roses”, ha afirmat Gómez que es representarà aquest dissabte, 19 de març, en dues sessions, la primera a les 20:30 hores, “on les entrades ja estan exhaurides”, i la segona dues hores després, a les 22:30.

Els interessat en adquirir una entrada de manera anticipada al preu de 15 euros poden dirigir-se a la Perruqueria Eros, Avinguda Montserrat nº 26, o a la Llibreria Mas Blanch, Ctra. Mas Oliva nº 20. El mateix dia de la funció, el dissabte es podran adquirir, si queden, al preu de 18 euros a les taquilles del Teatre.

50 Ombres d’Andreu

Primer va ser el llibre, després la pel·lícula i ara arriba… 50 Ombres d’Andreu, El monòleg! Veuen a conèixer al veritable Grey de Barcelona, Andreu Casanova. Això sí, igual que en el llibre, Andreu comptarà amb la seva particular companya Anestesia. Un xou d’humor per a fans i detractors del llibre més venut dels últims anys. Andreu Casanova és un dels humoristes amb més projecció en el panorama nacional; després de més de tres anys consecutius en cartellera i aterra en el Teatre Capitol disposat a sacsejar els fonaments de l’humor. Recentment, Andreu Casanova va estrenar el seu últim text per Comedy Central, que ara es pot gaudir en directe aquest dissabte en el Teatre Municipal de Roses

L’Andreu

Andreu Casanova és un jove humorista format a l’Escola Set d’Acció, que s’ha especialitzat en monòlegs i improvisacions. Amb un futur brillant per davant, Andreu aprofita la seva gran gestualitat i expressivitat perquè no parem de riuree amb els seus monòlegs.