Cinema a la Fresca

Setmana d’Acció Musical a Figueres

La Setmana d’Acció Musical es desenvoluparà a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà  del 17 al 23 de juny de 2016

Setmana d’Acció Musical L’Oficina Jove de l’Alt Empordà organitza per segon any la SETMANA D’ACCIÓ MUSICAL entorn al dia internacional de la música. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Espai Jove Creatiu / Buc d’Assaig que amb un any de vida alberga a diferent grups de música, grups de dansa, teatre, percussió, etc. Aquest espai de l’Oficina Jove ofereix durant l’any diferents accions formatives entorn a la música i els joves.

Programació:

Divendres 17 de Juny  – “BUC AL CARRER” Amb el grups:

Lolita’s Gang, Somboits, The Tourist Band, Klevet, Angry Monkeys, Be Thunder, Pangolin Rex…

+ Exhibicions: Breakers i grup de percussió de l’espai creatiu

Lloc: Oficina Jove

Hora: de 17h a 22 hores

Concert d’intervencions curtes (15minuts) on els grups del Buc d’Assaig i d’altres mostraran el seu treball. Serà un format d’assaig obert on els grups podran compartir amb el públic les seves creacions i versions alhora que experimenten una breu actuació en directe.

En aquesta edició es comptarà amb la participació dels usuaris de l’Espai Creatiu amb exhibicions del grup de Breakers, Grup de Percussió i la Companyia Jove de Dansa.

Dissabte 18 de Juny – 6ª Batucada de bateries

A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música “Allegro” del Casino Menestral. Amb la col·laboració de “Tramuntakada percussió” i de l’Escola de Dansa Blue.

Lloc: Rambla

Hora: 12 hores

Dimarts 21 de Juny – Xerrada: música i compromís amb Cesk Freixas

Lloc: Oficina Jove

Hora: de 19 hores

El cantautor Cesk Freixas ens parlarà de la seva experiència com a músic i de la utilitat de les seves cançons a l´hora de posar-se al servei de les causes socials. Moltes vegades la música ha estat un vehicle idoni per transmetre idees i inquietuds, també per crear consciència col·lectiva i ciutadana.

Dimecres 22 de Juny – Concurs de Freestyle – Rap (“Batalla de Galls”)

Col·labora: FullRap Figueres

Lloc: Oficina Jove

Hora: 18:30 hores

Concurs de Freestyle on els joves improvisen lletres de rap. Es caracteritza per ser una creació espontània feta al moment, improvisant a la vegada que es rapeja, expressant el que es veu o el que es sent sense deixar de clavar paraules amb bon ritme i sense límits.

Totes les activitats són gratuïtes

Més informació: 972 67 37 28 o a bucfigueres@gmail.com