Suquet de peix de Rose

No hi ha fred que pugui amb el Carnaval de Roses (com així ho reflecteix les quasi 300 fotos que hem publicat)

Carnaval de Roses 2019
Dos joves participants de la desfilada nocturna del Carnaval de Roses 2018 / Foto. arxiu

Va fer fred durant la desfilada nocturna d’ahir divendres del Carnaval de Roses, però va ser apaivagada per les ganes de festa dels més de 3.000 persones que hi van participar participants

Carnaval de Roses 2018
Dos joves participants de la desfilada nocturna del Carnaval de Roses

Buff, que podem comptar que no sàpiguen les més de 3.000 persones que van participar a la desfilada nocturna del Carnaval de Roses.

Res.

La intensa fred que es preveia va quedar en res gràcies a les ganes de la gent de passar-s’ho be. I la desfilada es va poder amb tota normalitat.
Això si, tenint que recordar a alguna que altre colla, i d’això es va encarregar el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan M. Fernández, que no es pot veure durant la passada, obligant a un grup de gent a llençar els seus gots abans de deixar la rotonda de l’Oficina de Turisme, per desfilar per l’Avinguda de Rhode.

Després de 3 hores de desfilada si que va començar a notar la fred en aixecar-se una mica de tramuntana. Per aquest motiu moltes de les carrosses que van entrar al port van marxar al cap de poca estona, i tots els seus membres van anar omplint l’envelat i el Pavelló Municipal d’Esports per seguir la festa.

Desfilada Infantil

I avui el Carnaval de Roses continua amb la desfilada infantil, que s’iniciarà a les 16 hores i que es desenvoluparà al llarg de l’avinguda de Rhode.

Tot seguit, a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola amb se celebrarà la ja tradicional  discomòbil infantil.
I a la nit, per una banda, tocant les 22 hores, està prevista l’actuació  a la sala de  l’Espai Cultural La Ciutadella de David Magem, que oferirà un repertori de cançons d’ahir, d’avui i de tota la vida.

I per l’altra part, i una hora més tard, a les 11 de la nit, a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports se celebrarà una discomòbil a càrrec d’Anarkia Sound, mentre que tocada la mitjanit l’envelat de la plaça de Frederic Rahola acollirà el concert de la Banda del Coche Rojo.

[fsg_gallery id=”349″]