Nou patrocinador per a Joan Jorquera, ‘La Bahía’, cafeteria de Roses

TKD Joan's

Alberto Lagresa fent entrega dels bitllets d'avió a Joan Jorquera

Aquest nou patrocini permetrà al campió rosinc de taekwondo competir a l’Open Hodori a les Illes Canàries per tal de preparar el campionat d’Europa

TKD Joan's
La família Lagresa amb Joan Jorquera

L’acord de esponsorització entre la cafeteria de Roses ‘La Bahía’ i el gimnàs TKD Joan’s s’ha establert per a què Joan Jonquera, campió d’Espanya de Taekwondo pugui anar a disputar l’Open Hodori a les Illes Canaries. Competició a la que assistirà el taekwondista per tal de portar a terme el programa de  preparació dissenyat pel seu pare i Mestre 4º Dan del TKD Joan’s, Joan Jorquera, de cara al Campionat d’Europa que se celebrarà el proper mes d’agost a Romania.
Alberto Lagresa, propietari del negoci familiar explicava, durant el tancament de l’acord de patrocini que “hem seguit de prop la carrera esportiva de Joan i després de saber que necessitava un patrocinador per afrontar amb garanties la preparació de l’europeu no ens ho vam pensar gaire. Joan representa el poble de Roses cada cop que viatja per participar en qualsevol campionat. I ara que anirà a competir a tot un campionat d’Europa ens omple d’orgull. Passi el que passi estarem aquí recolzant la seva carrera com a taekwondista”.

TKD Joan's
Alberto Lagresa fent entrega dels bitllets d’avió a Joan Jorquera

L’acord es va tancar fent el lliurament dels passatges d’avió que portarà al jove Joan Jorquera a competir a Las Palmas de Gran Canàries, en el prestigiós Open Hodori que se celebrarà els propers dies 28 i 29 de juny, “teníem previst participar en un Open Internacional de categoria en una data no gaire llunyana de la gran cita europea per a que en Joan no perdés el ‘time’ de la pista, i aquest acord de patrocini ens ha permès tenir aquesta possibilitat”, va assenyalar Marcos Miranda, tècnic duran la competició del jove campió del TKD Joan’s.
Els responsables del gimnàs rosinc han remarcat la importància de poder participar en aquest Open canari, abans d’acudir a l’europeu, “ja que era realment important realitzar aquesta sortida i ‘La Bahía’ ho ha fet possible, per tant, només tenim paraules d’agraïment, ja que aquest acord ens apropa una mica més al somni europeu”.