Cinema a la Fresca

I qui no podia faltar a la Festa Major de Roses?… Els Farsants i la seva festa de l’escuma

Festa Major de Roses 2016
Tothom es va banyar en l'escuma de Els Farsants durant la Festa Major de Roses

Més de trenta anys porta la companyia Els Farsants fent feliços a petit i grans durant la Festa Major de Roses amb la festa de l’escuma

Festa Major de Roses 2016
Tothom es va banyar en l’escuma de Els Farsants durant la Festa Major de Roses

Ja ho deiem l’any passat que una Festa Major de Roses sense la festa de l’escuma de Els Farsants, ja no seria festa. I ens vam equivocar de poc, atenent les paraules de David Torras, un del tres principals membres d’aquest grup d’animació, “fa més de trenta anys que assistim a la Festa Major de Roses, i només hem faltat un parell d’anys per força major”.

Un espectacle en tota regla, on el principal reclam és l’escuma, sí, però que l’esmentat David amb José Gallardo, que en aquesta ocasió feia de ‘botones’ de l’hotel, i Marcel Aguilar cantant en directe cançons pròpies a la vegada que interactuen amb el públic jugant amb pilotes inflables enormes.
El ‘botones’ però, primer de tot, sabent que després de la festa s’ha d’anar a dutxar i descansar va assignar “als turistes francesos la tercera planta de l’hotel, als italians la segona planta i als catalans, si hi ha algú, que ens vagin a casa seva”.

I un cop tothom sabia on li tocava dormir es va encetar la festa, primer amb una mica de coreografia “per tenir calor i després remullars-nos”, i un cop tothom va entrar en calor es endegar el canó de l’escuma per al gaudi dels petits de 5, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 i 100 anys, és a dir, tothom que hi havia a la plaça Catalunya.

Ja tan sols queda un any per a que tornin Els Farsants a Roses… Si no ho fan abans de la Festa Major de l’any vinent.

[fsg_gallery id=”264″]