No es podrà menjar ni beure alcohol durant les desfilades del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2017

El Consell del Carnaval de Roses acorda la prohibició de menjar i beure begudes alcohòliques amb l’objectiu de millorar la imatge de la festa més mediàtica de la Vila

Carnaval de Roses 2017El Consell de Carnaval ha celebrat tres reunions amb la participació, per una banda, de les 16 colles que van sol·licitar ser-hi en aquest Consell, i de l’alcaldessa de  Roses, Montse Mindan, i el regidor de Festes, Francesc Giner, en representació de l’Ajuntament.

L’última d’aquestes trobades es va celebrar el passat 28 de desembre, i aquest vespre, l’Àrea de Festes ha convocat una reunió per comunicar a tots els caps de colla sobre les decisions preses en la darrera reunió, que va tenir lloc el dia dels Sants Innocents.
I entre les més importants que es van acordar és que estarà prohibit menjar i beure alcohol alcohòliques durant les desfilades.

Una mesura que es va implementar per primer cop al Carnaval de 2013, quan tots els implicats en la festa, les colles i l’Ajuntament de Roses van decidir que no es beuria alcohol durant les passada infantil de dissabte. L’objectiu, intentar millorar la mala imatge que estava adquirint la festa més mediàtica de Roses.
Posteriorment, i donat l’èxit de la iniciativa, aquesta iniciativa es va fer extensiva a les passades del diumenge.
I enguany, i per tal de continuar millorant la imatge que el Carnaval, s’ha decidit que el vulgui menjar i beure que ho faci abans o després de les passades, no durant.