Potser no són els més alts ni els més guapos, però els 4 ciclistes de Roses de la Transpyr són molt grans

Transpyr 2016

De 'tapeo' s'en van anar els quatre ciclistes de Roses en arribar a Hondarribia. Premi molt merescut

Grans perquè els 4 ciclistes de Roses han arribat a Hondarribia després de 7 etapes pels Pirineus, les dues últimes infernals en quant a la meteorologia

Transpyr 2016
De ‘tapeo’ se’n van anar els quatre ciclistes de Roses en arribar a Hondarribia, sent dubte, un premi molt merescut

Guerau Carrion, Quim Coll, Juan M. Fernández, Ferdy i Anicet Díaz van arribar ahir a Hondarribia assolint el repte de la Transpyr, el qual tracta d’unir el mar Mediterrani amb el mar Cantàbric en bicicleta creuant els Pirineus, un (Carrion) per muntanya amb la modalitat de BTT i els altres amb bicicleta de carretera.

Dos amb diploma de finishers però tots quatre amb categoria de grans esportistes  

I com diu l’enunciat d’aquesta informació, els quatre ciclistes de Roses no són els més alts ni els més guapos, però són molt grans esportistes. S’havien marcat el repte d’assolir cobrir la distància entre Roses i Hondarribia en set etapes travessant els Pirineus i ho han aconseguit.

En Guerau, que ha assolit aquest repte per segon any consecutiu, ja que l’any passat ho va fer per carretera, i l’Anicet Díaz, han demostrat que estaven ben preparats per disputar al Transpyr, ja que ha anat de menys a més durant el transcurs de les etapes. Díaz, Policia Local de Roses, ha assolit la 17ª plaça d’una classificació general de 100 participants.
Tots dos van rebre el diploma de finishers en haver fet totes les etapes en el control de temps previst.

Quim Coll, per malaltia, ja que va sortir refredat des de Roses, la qual cosa el va impedir disputar la penúltima etapa, i Juan M. Fernández, en Ferdy, tot i haver completat totes les jornades, però algunes de control, no van obtenir el diploma.

En canvi, tots quatre, com dèiem, tenen la categoria de grans… Grans esportistes.

Pel que fa als guanyadors de les dues modalitats, assenyalar que l’equip de l’alemany Steffen Thum i Rémi Laffont ha estat el més ràpid en la de MTB (BTT), mentre que Ibon Zugasti, de l’equip Imparables del televisiu Santi Millan, s’ha adjudicat tots els trams cronometrat de la Gaes Transpyr Backroads.

El ‘Changurro’ al final no ha pogut ser

Tenien el repte d’arribar a Hondarribia. Ho han aconseguit. Però també tenien la missió de ‘ficar-se’ entre pit i esquena un xangurro. Missió que no l’ha n assolit perquè no han volgut, “no, finalment en Ferdy i en Quim s’estan menjant un rap, l’Ani un entrecot i jo un lluç”, va afirmar en Guerau Carrion.

El que no sabem si no han assolit aquesta missió a consciència, és a dir, per tenir l’excusa l’any vinent d’apuntar-se a la Transpyr per complir amb la missió del ‘Changurro’.